Çukurova İç Hastalıkları Günleri 2023
  
  Adana
  4-7.MAYIS,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Adana
TARİH   4-7.MAYIS.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çukurova İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği (ÇİHUD)

ETKİNLİK MERKEZİ   Çukurova Üniversitesi Mithat Özhan Amfisi

ORGANİZATÖR KURULUŞ   Sarus Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.cukurovaichastaliklarigunleri.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Çukurova İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği (ÇİHUD) olarak ülkemiz ve derneğimiz bünyesinde İç Hastalıkları alanında önemli bir eğitim etkinliği haline gelerek gelenekselleştireceğimiz kongremizin ilkini 27 - 29 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirdik. İç hastalıkları uzmanları başta olmak üzere dâhili tıp bilimlerinde farklı branştan meslektaşlarımızın da olacağı tecrübe ve kanıta dayalı ikinci toplantımızın 4 Mayıs - 7 Mayıs 2023 tarihleri arasında yüz yüze katılımla Adana’da Çukurova Üniversitesi Mithat Özhan Amfisinde düzenlenmesine karar verilmiştir.

Kongremizde İç Hastalıkları kliniklerindeki çok önemli ve ilgi çeken konuların yanı sıra çoklu kronik hastalık yönetiminde İç Hastalıkları uzmanının lider görevi görerek bu derece önemli ve kritik role sahip İç Hastalıkları uzmanının, üstlenmiş olduğu bu yükümlülüğün doğası gereği kendini her zaman yeni bilgilerle donatması, mevcut bilgilerini güncellemesi ve edindiği yeni bilgi ve becerileri misyonuna entegre etmesi önem arz etmektedir.

Organizasyon komitesinin önceliği olarak, siz değerli katılımcılara geniş konu ve alanlarında deneyimli konuşmacılar tarafından oluşturulmuş olan bilimsel programı kaliteli bir şekilde sunmak amaçlanmaktadır. Kongremizde sizler için en iyi programı hazırlamaya özen göstermiş bulunmaktayız. Ayrıca akademik kariyer yapmakta olan meslektaşlarımıza da sözlü bildiri olanağı sunulacaktır. Sizleri, 4 Mayıs - 7 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılacak ‘’2. Çukurova İç Hastalıkları Günleri’’ toplantısına sizleri de bizler kadar heyecanlandırdığı düşüncesiyle davet etmekten mutluluk duyuyoruz.


Saygılarımızla.

Kongre Başkanı

Doç Dr. Hilmi Erdem SÜMBÜL

Geri