17. Romatoloji Uzmanlık Öğrencileri ve Uzmanları İçin Eğitim Kursu
  ve
  9. Romatolojide Yaklaşımlar ve Profesörler ile Yuvarlak
  Masa Toplantısı
  
  Antalya / Kemer
  12-15.OCAK,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Kemer
TARİH   12-15.OCAK.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Romatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   NG Phaselis Bay Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   fellowkursu.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili arkadaşlar merhaba,

Türkiye Romatoloji Derneği’nin 2023 yılında düzenleyeceği ilk toplantı olan “XVII. Romatoloji Uzmanlık Öğrencileri ve Uzmanları İçin Eğitim Kursu ve IX. Romatolojide Yaklaşımlar ve Profesörler İle Yuvarlak Masa Toplantısında” sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyacağız. Toplantımız 12-15 Ocak 2023 tarihlerinde Antalya Kemer, NG Phaselis Bay otelde yapılacaktır.

Kursumuzdaki temel amaçlarımızdan biri, romatoloji pratiğinde temel yapı taşlarından olan romatoloji hastasında anamnez ve fizik muayeneyi tüm uzmanlık öğrencileri için ortak anlaşılabilirlik ve uygulanabilirlik düzeyine getirmektir.

Bunun yanı sıra günlük pratiğimizde farklı bölümlerle ortak takip ettiğimiz hastalıkların ilgili branş hocaları ve romatologlar arasında tartışılmasını hedefliyoruz. Bu şekilde giderek daha fazla rutinimize girmeye başlayan bu hastalıklar için diğer branşlarla uyumumuz artacaktır.

Giderek artan sayıda romatoloji uzmanı sağlık ordumuza dahil olmaktadır. Romatoloji uzmanlığı sonrası farklı çalışma ortamlarında sizleri neler bekleyebileceği aklınızda olan bir sorudur. Bu amaçla süreçleri yakın dönemlerde yaşayan farklı hastanelerde ve konseptlerde çalışmak durumunda olan meslektaşlarımızdan sizler için bu süreci aydınlatacak bilgileri vermelerini isteyeceğiz.

Bu toplantı serisini en farklı ve beğenilir kılan taraflarından birisinin ise Profesörler ile yuvarlak masa konsepti olduğunu düşünüyoruz. Her biri ilgili alanda çok kıymetli hocalarımızla bir masa etrafında oturarak, her hangi bir kısıtlama olmaksızın, sizlerin sorularıyla yönlendireceğiniz bir konsept içinde olması, sizleri olabildiğince özgür hissettirecektir. Emin olun ki, bu tartışma ortamına sizler kadar katılımcı hocalarımız da dahil olmaktan büyük bir mutluluk duymaktadırlar. Her birimiz faklı kliniklerde çalışıyoruz. Kişisel veya kliniklere göre farklı yaklaşımlar elbette olacaktır. Ancak bunları konusunda yetkin hocalarımızdan duymak sizlere günlük pratikte çok işe yarayacak ipuçları sağlayacaktır.

Fellow kursunu planlarken her sene aynı heyecanı yaşayan bizler, sizlerin de benzer bir heyecan ve öğrenme arzusu ile geleceğinizi biliyoruz.

Sağlıkla görüşmek dileğiyle.

Prof. Dr. Timuçin Kaşifoğlu
Prof. Dr. Umut Kalyoncu
Prof. Dr. Cemal Bes
Prof. Dr. Gülen Hatemi
Prof. Dr. Fatma Alibaz

Geri