4. Gazi Gastroenteroloji Günleri
  
  Ankara
  20-21.MART,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   20-21.MART.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı

ETKİNLİK MERKEZİ   Ankara Sheraton Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   FTS Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.gazigastro2023.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,


GGazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı’nın geleneksel hale gelerek her yıl düzenlediği Gazi Gastroenteroloji Günleri'nin bu yıl 4.’sünün 24-25 Şubat 2023 tarihleri arasında Sheraton Hotel Ankara’da düzenleneceğini duyurmaktan büyük bir mutluluk duymuştuk. Kahramanmaraş, Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen elim deprem felaketi nedeniyle; 24-25 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılması planlanmış 4. Gazi Gastroenteroloji Günleri’nin 20-21 Mart 2023 tarihlerine ertelenmesine karar verilmiştir.

Her zaman olduğu gibi ilgi çeken, talep edilen üç ana konuyu incelemeye devam edeceğiz. Bu yıl seçtiğimiz konular Gazi Gastroenteroloji Bilim Dalı olarak da en yoğun çalıştığımız alanlar olacak. Gastrointestinal Motilite alanında ülkemizde öncü merkezlerden biri olarak Fonksiyonel GİS Hastalıklarını gündeme getiriyoruz. Toplumda yaygın olan, günlük pratikte hekimleri zorlayan konularını ele almaya çalışacağız. Girişimsel Endoskopi alanında yenilikler ilerlemeler hız kesmeden devam ediyor. İlgi artıyor. Artan bilgi birikimlerimizi paylaşmak istiyoruz. İnflamatuvar Bağırsak Hastalıkları yine yoğun olarak gündemimizde. Her geçen gün vaka sayılarımız artıyor, çözmemiz gereken zorluklar da. Güncel gelişmeleri gözden geçiriyoruz, önemli noktaları, dikkat edilmesi gerekenleri ele almayı planlıyoruz.

Bu sene Pediatrik Gastroenteroloji ile birlikte birçok konuyu ele alacağız. Özellikle inflamatuvar bağırsak hastalıkları, eozinofilik GİS hastalıkları, Çölyak hastalığı gibi ortak alanlarımızı yan yana tartışacağız.

Bu toplantımızda EUS, ESD, ERCP konularında da son gelişmeler anlatılacak ve bu konularda canlı yayınlarımız olacaktır. Ayrıca kongre öncesinde Gastrointestinal Luminal Stentleme, Hepatobiliyer Ultrasonografi, İntestinal Ultrasonografi, İnce Bağırsakta İleri İntestinal Ultrasonografi (Elastografi) konularında sınırlı bir kontenjan için kısa (hızlandırılmış) kurslar planlamaktayız.

Gazi Gastroenteroloji ailesi olarak dördüncüsünü planladığımız Gazi Gastroenteroloji Günleri toplantılarımızda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız, toplantımıza katılmaya davet ediyoruz.


Selam ve Saygılarımızla,

Prof. Dr. Tarkan KARAKAN
4. Gazi Gastroenteroloji Günleri
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Mehmet CİNDORUK
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Gastroenteroloji Bilim Dalı Başkanı

Geri