Ulusal Jinekolojik Onkoloji Kongresi &
  Ulusal Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Kongresi
  
  Ankara
  20-22.OCAK,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   20-22.OCAK.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği
-Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Bilkent Otel ve Konferans Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Figür Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   trsgokolposkopi2023.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Endüstri Temsilcisi,

Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği ile Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Derneği olarak, 2023 yılının ilk ayında sizlerle buluşacak olmanın heyecanını duyduğumuzu bildirmek isteriz.

Bu sene ülkemizde gerçekleşecek ESGO 2023 Kongresi’ne ev sahipliği yapacağız. Bu büyük kongre öncesi her iki derneğimizin de ESGO 2023 için yoğun bilimsel faaliyetlerde bulunacak olması sebebiyle hem Ulusal Jinekolojik Onkoloji Kongresi hem de Ulusal Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Kongresini aynı anda geniş bir bilimsel program ile 20-22 Ocak 2023 tarihinde Bilkent Otel – Ankara’da gerçekleştirmeye karar verdik.

Kongremizde, Servikal Patolojiler ve Kolposkopi ile ilgili konulara genişçe yer verilecek olup, Ulusal Jinekolojik Onkoloji Kongresi de her seferinde olduğu üzere alanındaki konuları tüm detaylarıyla ele alınacaktır.

Kongremize, Jinekolojik Onkoloji ile Servikal Patolojiler ve Kolposkopi alanına ilgi duyan tüm katılımcılarımızı davet ediyoruz.

Bilimsel aktivitelerin en önemli paydaşlarından olan endüstri temsilcilerini de kongremizde bizlerle birlikte olmaya davet ediyoruz

Prof. Dr. Ali Ayhan
Başkan
Türk Jinekolojik Onkoloji Derneği

Prof. Dr. Uğur Fırat Ortaç
Başkan
Servikal Patolojiler ve Kolposkopi Derneği

Geri