İstanbul KBB – BBC Uzmanları Derneği 14. Kongresi
  
  Sakarya / Sapanca
  15-18.EYLÜL,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Sakarya / Sapanca
TARİH   15-18.EYLÜL.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul KBB – BBC Uzmanları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Elite World Sapanca Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Honest Mice
ETKİNLİK WEB SAYFASI   istanbulkbb2022.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

14. İstanbul KBB-BBC Uzmanları Kongresi 15-18 Eylül 2022 tarihleri arasında, Elite World Sapanca Hotel’de gerçekleştirilecektir.

14.İstanbul KBB-BBC Uzmanları Kongresi’nin bilimsel açıdan güncel bilgilerin paylaşıldığı, etkin ve verimli bir kongre olmasını amaçlıyoruz. Düzenleme kurulu olarak tüm katılımcıların yararlanacağı ve keyif alacağı bir kongre süreci yaşamalarını diliyoruz. Konusunda yetkin hocalarımızın ve genç meslektaşlarımızın konuşmacı olarak yer alacakları bilimsel programda, paneller, olgu tartışmaları, interaktif oturumlar ile branşımızın önemli hastalıkları, tanı ve tedavisinde zorlukların yaşandığı durumlar, sağlık alanında teknolojik gelişmeler ile yenilikler tartışılacaktır. Sözlü ve poster bildiri sunumları ve uydu sempozyumları da toplantının bilimsel akışı içinde yer alacaktır.

Sizlerin değerli katılımları ile zenginleşeceğine inandığımız 14. İstanbul KBB-BBC Kongresi'nde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyar, kongremizde görüşmek dileğiyle sevgi ve saygılarımızı sunarız.

Prof. Dr. Aslı Şahin Yılmaz
İstanbul KBB-BBC Uzmanları Derneği Başkanı

Geri