UNEKO 2023 30. Ulusal Neonatoloji Kongresi
  
  Antalya / Belek
  26-30.NİSAN,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   26-30.NİSAN.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Neonatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Kaya Palazzo Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Flap Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.uneko2023.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarım,

Türkiye'nin en büyük yan dal kongrelerinden biri olan Ulusal Neonatoloji Kongremizin otuzuncusuna sizleri yeniden davet etmenin heyecanını yaşıyorum.

Her geçen yıl artan katılımcı sayısı ile orantılı olarak bizler de hem her yıl güncellenen kurslarımız, hem bilimsel, hem de sosyal programlarımızla kongre programını daha da zenginleştiriyoruz.

Bilimsel programa her sene olduğu gibi yine dünyanın yenidoğan alanında en yetkin hocalarını davet ettik. Bu yıl da yabancı konuşmacı ve katılımcı sayımızı yüksek tutarak "Uluslararası Kongre" ünvanımızı korumak istiyoruz. Ve tabii yine yurt içinden yenidoğana gönül vermis, alanında uzman hocalarımız yapacakları konuşmalarla bizlere bilimsel bir şölen sunacaklar.

Bu yıl da bilimsel programımızı 3 ana salonda yürütmeyi planlıyoruz. Böylece kongremize gelen tüm katılımcılar her an ilgilerini çekecek bir konuyu dinleme fırsatı bulacaklar. Bir salonda neonatoloji alanındaki bilimsel yenilikler ve en güncel konular sunulurken, diğer salonda günlük uygularımızda sık karşılaştığımız hastalık ve sorunlar, interaktif paneller, olgu sunumları veya pro-con oturumları ile detaylı olarak tartışılacaktır. Üçüncü salonu ise yenidoğan bakımının vazgeçilmez üyesi olan yenidoğan hemşirelerimizin eğitimine ve bildiri sunumlarına ayırmış bulunmaktayız. Hemşirelik oturumlarında yine alanlarında çok deneyimli yenidoğan hemşirelerimiz ve yenidoğan uzmanı hocalarımız konuşmacı olacakları için bu oturumların hem hekim, hem de hemşire arkadaşlarımıza çok yararlı ve verimli olacağına inanıyoruz.

Çok değişik alanlardaki ödüllerimiz kongre boyunca sahiplerini bulacak. Üç dalda en iyi sözlü bildiri ödülü, hekimler ve hemşireler için ayrı kategoride olacak şekilde en iyi poster sunumu ödülü yanında, en iyi yayınlanmış makale, en iyi 3 proje ve kongre sırasında yapılacak sınav sonucu derneğimizin yurt dışı bursluluk ödülünü kazanan 3 kişi belli olacak.

Kongrelerin, bilimsel kazanımlar yanında sosyal birlikteliği de sağlayan ortamlar olduğunu biliyoruz. Her sektörden yenidoğana hizmet veren pek çok kişiyi bir araya getiren kongremizin doğal ortamı zaten çok güzel bir sosyal iletişim sağlayacaktır. Bunun yanında hazırladığımız sosyal aktivitelerin de bilimsel aktiviteler kadar ilgi çekeceğine inanıyorum.

Hepinizi hem bilimsel hem de sosyal olacak doyurucu bulacağınıza ve iyi ki bu kongreyi seçmişim diyeceğinize gönülden inandığım UNEKO 30 kongremize saygı ve sevgiyle davet ediyorum.

Antalya'da görüşmek ümidiyle,


Prof. Dr. Esin KOÇ
Kongre Başkanı

Geri