9. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi
  TÜKED 2023
  
  Bafra / K.K.T.C.
  13-17.ARALIK,2023
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   Bafra / K.K.T.C.
TARİH   13-17.ARALIK.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Tüm Kamu Eczacıları Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Limak Cyprus Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.tuked2023.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara şifa ve aziz milletimize baş sağlığı dileriz. Tüm Kamu Eczacıları Derneği olarak her yıl düzenlediğimiz kongremizin dokuzuncusunu, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, 13-17 Aralık 2023 tarihleri arasında Limak Cyprus Hotel / KKTC'de gerçekleştireceğiz.

Her yıl giderek artan sayıda katılımcı ile gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz, ülkemizde Kamu ve Hastane Eczacılığı alanında ilk ve tek dernek olan Tüm Kamu Eczacıları Derneği tarafından düzenlenen ve sizlerin katılımı ile zenginleşen bir ortam olmuştur.

Bu kongremizde de geniş bir yelpazeye sahip olan Eczacılık mesleğimizin birçok alandaki uygulamalarına değineceğiz. Deneyimlerimizi, bilimsel ve sosyal yönlerimizi ön plana çıkaracağımız kongremizde, siz meslektaşlarımız ile mesleğimizdeki son gelişmeleri bu güzel platformda ele alacağız.

9. Ulusal Hastane ve Kurum Eczacıları Kongresi’nde katılım ve katkılarınızla oluşacak bilimsellik, arkadaşlık, sevgi, birlik ve beraberlik ortamında sizlerle keyifli ve yararlı bir kongrede buluşmanın heyecanını hissediyorum. Kongremizde buluşmayı ümit ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Uzm. Ecz. Gamze Korubük
Kongre Başkanı

Geri