Türk Nöroradyoloji Derneği Uluslararası Katılımlı 32. Yıl Kongresi
  
  İstanbul
  17-19.ŞUBAT,2023
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   17-19.ŞUBAT.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Nöroradyoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Radisson Şişli Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.tnrd2023.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Nöroradyoloji Derneğimizin 2023 yılı kongresine heyecanla hazırlanıyoruz. 17-19 Şubat 2023 tarihleri arasında düzenlenecek, kongremize katılmak üzere tüm meslektaşlarımızı İstanbul'a davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Bilimsel kurulumuz, bu yıl yine kongre programını olabildiğince zengin tuttu. Yurt dışından, kendi alanlarında çok deneyimli, konuşmaları beğenilen değerli davetli misafirlerimiz bulunuyor. Konuşmacılarımız arasında Avrupa Nöroradyoloji Derneği’nde başkanlık dahil yönetim kurulu üyelikleri ve aktif eğiticilik yapmış Dr. Johan Van Goethem ve Dr. Andrea Rossi, günlük pratiğimizde raporlamada sık yaptığımız hataları anlatıp, nöroradyolojinin geleceğini masaya yatıracak, Dr. Majda Thurnher görüntülemedeki yeni işaretlerden bahsedecek, Dr. Zoran Rumboldt kafa kaidesi görüntülemesini tüm yönleriyle ele alacak. Fonksiyonel MRG’nin en önde gelen isimlerinden Dr. Andrei Holodny ise fonksiyonel beyin MRG’nin inceliklerini anlatacak. Ayrıca bu sene derneğimiz Hırvatistan’dan meslektaşlarımız ile buluşacak. Böylelikle erişkin ve pediatrik tanısal nöroradyolojinin yanısıra, baş ve boyun radyolojisi, spinal ve vasküler tanısal ve girişimsel radyolojide güncel gelişmeler üzerine gün boyu sürecek konuşma ve olgu tartışmaları oturumlarımız bulunuyor.

Özellikle akademik kariyer planlayan genç meslektaşlarımıza düzenleme ekibi olarak İngilizce bildiri göndermeleri konusunda çağrıda bulunmak istiyoruz. Kongremize İngilizce veya Türkçe bildiri özeti kabul edilmekle birlikte yalnızca İngilizce olan bildiri özetlerinin derneğimizin resmi yayın organı olan 'Neuroradiology' dergisinde basılacağını hatırlatmak isteriz. Elbette her sene olduğu gibi bir seri kurslara katılıp sınavlarını başarıyla veren değerli meslektaşlarımız da kapanış oturumunda diplomalarını hocalarımızın elinden alacaklar.

Türk Nöroradyoloji Derneği’nin en kapsamlı bu toplantısında siz meslektaşlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Şubat’ta güzel İstanbul’umuzda buluşmak dileğiyle,

Prof. Dr. Kader Karlı Oğuz

Prof. Dr. Gülgün Yılmaz Ovalı

Geri