UBAK 2022 15. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi
  15th International Scientific Research Congress
  ONLINE
  19-20.ARALIK,2022
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   ONLINE
TARİH   19-20.ARALIK.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çeşitli Üniversiteler
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   ubaksymposium.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Araştırmacılar,

Daha önce farklı tarihlerde yapılan kongrelerin devamı olarak 15. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi - Sosyal ve Eğitim Bilimleri – (UBAK), sizlerin destekleriyle 19 - 20 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bilindiği gibi iki yılı aşkın bir süredir dünyada etkili olan COVİD – 19 salgınının etkileri hala devam etmektedir. Bu nedene 15. UBAK kongresinde tebliğler, söz konusu COVİD - 19 salgını sebebiyle ONLİNE olarak sunulacaktır. Kongre süresi boyunca ONLINE sunumların tamamı kayıt altına alınacak ve kongreden sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Katılımcılar, 15. UBAK Kongresine, sözlü bildiri, poster sunum ve eser ile karma sergiye katılım sağlayabilirler.

Kongrede Eğitim, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimlerin tüm alt dallarında sözlü sunum ve poster sunum yapılabilecektir. Kongre sonunda ISBN numaralı Kongre Özet Kitabı ve ISBN numaralı Kongre Bildiri tam Metin Kitabı yayınlanacaktır.

Karma Sergiye gönderilen eserler de kongre günlerinde sanal sergi olarak gezilebilecek ve daha sonra ise ISBN numaralı Sergi Kataloğu olarak yayınlanacaktır. Bu konuda daha önce yayınlanmış Sergi kataloglarını UBAK sayfasında bulabilirsiniz.

15. UBAK kongresi, Doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak yapılmaktadır.

Kongreden sonra, katılımcıların UBAK web sayfasındaki adreslerine katılım sertifikaları tanımlanacaktır.

Sizleri, 19–20 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak olan 15. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi - Sosyal ve Eğitim Bilimleri – (UBAK)’ne davet ediyoruz.


--------------------------------------------


-Fen ve Mühendislik Bilimleri-

Değerli Araştırmacılar,

Daha önce farklı tarihlerde yapılan 15. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi - Fen ve Mühendislik Bilimleri – (UBAK), sizlerin destekleriyle şimdi de 19 - 20 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bilindiği gibi iki yılı aşkın bir süredir dünyada etkili olan COVİD – 19 salgınının etkileri hala devam etmektedir. Bu nedene 15. UBAK kongresinde tebliğler de söz konusu COVİD - 19 salgını sebebiyle ONLİNE olarak sunulacaktır. Kongre süresi boyunca ONLINE sunumların tamamı kayıt altına alınacak ve kongreden sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Katılımcılar 15. UBAK Kongresine, sözlü bildiri ve poster sunum ile katılım sağlayabilirler.

Kongrede Fen ve Mühendislik bilimlerinin tüm alt dallarında sözlü sunum ve poster sunum yapılabilecektir. Kongre sonunda ISBN numaralı Kongre Özet Kitabı ve ISBN numaralı Kongre Bildiri Tam Metin Kitabı yayınlanacaktır.

15.UBAK kongresi, Doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak yapılmaktadır.

Sizleri, 19–20 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak olan 15. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi’ne (UBAK) davet ediyoruz.

Geri