İFK-2022 11. İstanbul Finans Kongresi
  11th Istanbul Finance Congress
  ONLINE
  15-15.ARALIK,2022
     
KATEGORİ  
İktisadi ve İdari Bilimler
YER   ONLINE
TARİH   15-15.ARALIK.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   PressAcademia
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.pressacademia.org/conferences/ifc-2022-istanbul-finance-congress/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
11. İstanbul Finans Kongresi (İFK-2022), 15 Aralık 2022 tarihinde online olarak düzenlenecektir. Alanında önemli araştırmacı, akademisyen ve profesyonelleri bir araya getirecek olan bu kongreye, sizleri, düzenleme kurulumuz adına davet ediyoruz. Katılımcılar, kongrenin sunmuş olduğu online platformda, araştırmalarını sunma, bilgi alışverişinde bulunarak güncel finans, ekonomi ve mevzuat konularını tartışma olanağı bulacaklardır. Finans ile ilgili konularının tamamını kapsayacak olan bu Kongrede; finans, ekonomi, ekonometri, muhasebe, denetim, işletme ve finans hukuku gibi alt alanlarda yapılmış tüm teorik ve ampirik çalışmalar değerlendirmeye alınacaktır.

Kongre dilleri, Türkçe ve İngilizce’dir. Kongrede sunulmuş olan özet ve tam metinli bildiriler, PressAcademia Procedia (Bildiri Kitabında) yayınlanacaktır. Dileyen katılımcılarımız kongre sonrasında, makalelerini uluslararası endekslerce taranan kongre dergilerinde hakem değerlendirmesi sonrasında yayınlatabilecektir. Kongre dergileri ücretsiz yayın yapar.

Önceki yıllarda gerçekleşen kongrelerimize 20’den fazla ülkeden katılım sağlanmıştır. Istanbul Finans Kongresi – IFK 2022, Yükseköğretim Atama ve Yükseltme kriterlerini sağlamaktadır. YÖK ve ÜAK kriterlerine göre, IFK 2022 uluslararası kongre olarak kabul edilmektedir.

Geri