AKETDER 2. Etik Araştırmaları Uluslararası Kongresi
  
  İstanbul
  26-27.OCAK,2023
     
KATEGORİ  
Sosyal Bilimler
YER   İstanbul
TARİH   26-27.OCAK.2023
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Akademide Etik Derneği (AKETDER)
ETKİNLİK MERKEZİ   Arel Üniversitesi Tepekent Yerleşkesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   kongre.akademideetik.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri, 26-27 Ocak 2023 İstanbul’da Arel Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak olan AKETDER 2. Etik Araştırmaları Uluslararası Kongresinde görmekten onur ve mutluluk duyacağız.

AKETDER 2. Etik Araştırmaları Uluslararası Kongresi 2023, Akademide Etik Derneği (AKETDER)tarafından Türkiye’nin saygın üniversitelerinden biri olan Arel Üniversitesinde gerçekleştirilecektir. “Etik” ana temasıyla birincisini gerçekleştireceğimiz ulusal kongremizin temel amacı, bilimsel çalışmalarda ve toplumda etik duyarlılığını attırmak ve toplumun tüm kesimlerinin etik ilkeleri ve değerleri benimseyip içselleştirmelerini sağlamaktır. Bu bağlamda etik konusunda farklı disiplinlerde ve alanlarda etik ile ilgili bilimsel çalışmaları teşvik etmek, daha geniş kitlelere ulaştırmak ve alan yazına katkı sağlamak hedeflenmektedir.

Kongre kapsamında; alanında önemli çalışmaları olan çağrılı konuşmacılar, paneller, sözlü bildiriler ve poster sunumları yer alacaktır. Ayrıca kongrede “En başarılı bildiri” ödülü de verilecektir. Kongre sunum dili Türkçe ve İngilizcedir.

Kongrenin yüz yüze yapılacaktır. Kongreye bildiri özeti gönderimi, 1 Haziran 2022 tarihinde başlayıp 3 Ocak 2023 tarihine kadar sürecektir.

Sizleri kongremizde görmeyi heyecanla bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Fahri APAYDIN
Düzenleme Kurulu Başkanı

Geri