9. Uluslararası Ürojinekoloji Kongresi
  9th International Urogynecology Congress
  Denizli / Pamukkale
  25-27.KASIM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Denizli / Pamukkale
TARİH   25-27.KASIM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ürojinekoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Richmond Pamukkale Termal Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   estetikurojin2022.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarım,

9. Uluslararası Ürojinekoloji Düzenleme Kurulu ve Bilimsel Danışma Kurulu adına, 25-27 Kasım 2022 tarihleri arasında Denizli, Richmond Pamukkale Termal'de yapılacak olan toplantımıza sizleri davet etmekten onur duyarım.

Bu yıl sadece Türkiye'de değil, Dünya'da da benzersiz bir kongre konseptimiz var. Uluslararası davetli konuşmacılar dışında tüm konular kurs kapsamında işlenecek ve alanında uzman kurs eğitmenleri tarafından detaylı olarak anlatılacaktır. Bu nedenle sloganımız '9 kurs hepsi bir arada'dır. Bu kavram, bilginin kaçınılmaz aktarımının günümüzdeki son gelişmelere uygun olması gerektiği inancından doğmuştur. Toplamda 9 kurs olacak ve başlıkları ‘Kadın Fonksiyonel Estetik Jinekolojik Cerrahi Kursu, Cinsel İşlev Bozuklukları ve Rehabilitasyon Kursu, Vajinoplasti Kursu, Vajinal Histerektomi ve Kolpokleisis Kursu, Anti-inkontinans Cerrahisi Kursu, Ön ve Arka Vajen Kompartman Cerrahisi Kursu, Postpartum Kanama ve Yönetimi Kursu, Kronik Pelvik Ağrı; Tanı ve Tedavi Kursu, Laparoskopik Pelvik Taban Cerrahisi Kursu’ şeklindedir.

Çalışmalarınızı bu uluslararası kongreye gönderebilirsiniz. Kongreye kabul edilen özetler, ISBN'li Kongre Bildiriler Kitabında yayınlanacaktır. Sizlerden gelen bildiriler kongremizi zenginleştirecek ve tartışma platformları oluşturacaktır.

2022 sonbaharında Pamukkale'nin şifalı doğasında sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Sağlıklı kalın,
Başkan,
Derya KILIÇ

Geri