ONKOLOJİ 2022 15. Hacettepe Üniversitesi Kanser Enstitüsü Sempozyumu
  
  Ankara / ONLINE
  24-26.KASIM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara / ONLINE
TARİH   24-26.KASIM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Hacettepe Üniversitesi Kanser Enstitüsü

ETKİNLİK MERKEZİ   Hacettepe Kanser Enstitüsü / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.onkoloji2022.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Konuklarımız,

Hacettepe Üniversitesi Kanser Enstitüsü, 1982 yılında kurulduğu günden beri bünyesindeki Klinik, Prevantif ve Temel Onkoloji Anabilim Dalları ile koruyucu, tanı ve tedavi hizmetleri ile temel ve klinik bilimler alanında geniş kapsamlı bilimsel araştırmalarını sürdürmektedir. Ayrıca, yürütmekte olduğu yüksek lisans ve doktora programları ile de ülkemizde onkoloji alanında gereksinim duyulan insan gücünün yetişmesine önemli katkılarda bulunmaktadır.

Kanser Enstitüsü, Sürekli Mezuniyet Sonrası Eğitim’e verdiği önem çerçevesinde 2005 yılından bu yana “Onkoloji Sempozyumları” düzenlemektedir. Geçmiş yıllarda olduğu gibi onkoloji disiplinlerindeki yeniliklerin tartışılacağı “15. Onkoloji Sempozyumu”, 24-26 Kasım 2022 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek toplantı ile gerçekleştirilecektir. Toplantı hem yüz yüze olarak Enstitümüzde yapılacak hem de internet üzerinden olarak canlı izlenebilecektir.

Bu yıl belirlediğimiz öne çıkan konu “Erken Faz Klinik Araştırmalar” olup Teksas Üniversitesi MD Anderson Kanser Merkezi Deneysel Kanser Tedavileri Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Aung Naing tarafından sunum yapılacaktır. Ayrıca kanser alanında yeni ilaçlar ve yeni araştırma yöntemleri, klinik araştırma sonuçlarının doğru yorumlanması konuları tartışılacaktır. Sempozyumdaki diğer başlıklarımız baş-boyun tümörleri, meme kanseri ve akciğer kanseri, pediatrik yumuşak doku sarkomları ve kanser metabolizmasıdır. ASCO, ASTRO ve SIOP dâhil olmak üzere son bir yıl içerisindeki uluslararası kongrelerde yer alan güncel ve önemli konular da sempozyumumuz kapsamında vurgulanacaktır. Programda ayrıca radyasyon onkologları ve fizikçilerine yönelik Konturlama ve Planlama Kursu ile onkoloji hemşirelerine yönelik Klinik Araştırma Hemşireliği Kursu olmak üzere iki eğitim programı bulunmaktadır.

Bu yıl kuruluşunun 40. yıldönümü olan Hacettepe Üniversitesi Kanser Enstitüsünde düzenleyeceğimiz, başta Üniversitemizden ya da Enstitümüzden uzmanlığını alan üyelerimizin katkılarıyla ve siz tüm meslektaşlarımızın katılımıyla gerçekleşecek olan Onkoloji 2022 Sempozyumu’na katılımınızı ve desteğinizi bekliyoruz.

Sempozyumun düzenlenmesinde katkıda bulunan oturum başkanlarına, konuşmacılara, destek veren kuruluşlara, bilimsel sekreteryadan sorumlu Sayın Doç. Dr. Sezin Yüce Sarı ile Sayın Öğr. Gör. Dr. Deniz Yüce’ye ve Serenas firması yetkililerine şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Ömer Dizdar
Sempozyum Başkanı

Prof. Dr. K. Mutlu Hayran
Hacettepe Üniversitesi Kanser Enstitüsü Müdürü

Geri