SADAB 12. Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Davranış Bilimleri Sempozyumu
  12th International Conference on Social Research and Behavioral Sciences
  ONLINE
  12-13.KASIM,2022
     
KATEGORİ  
Sosyal Bilimler
YER   ONLINE
TARİH   12-13.KASIM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Sosyal Araştırmalar & Davranış Bilimleri Dergisi
-The University of Georgia (Gürcistan)
-Farabi Devlet Üniversitesi (Kazakistan)
-Calal-Abad Devlet Üniversitesi (Kırgızistan)
-Saint Andrew the First-Called Georgian Universitesi (Gürcistan)

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   sadabsempozyum.org/sadabantalya/tr/sempozyum-cagrisi/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları,

Sizleri 12-13 Kasım 2022 tarihleri arasında The University of Georgia (Gürcistan) ile Sosyal Araştırmalar & Davranış Bilimleri Dergisi’nin ev sahipliğinde, Farabi Devlet Üniversitesi (Kazakistan), Calal-Abad Devlet Üniversitesi (Kırgızistan) ve Saint Andrew the First-Called Georgian Universitesi’nin (Gürcistan) işbirliği ile online olarak düzenlenecek olan 12. Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Davranış Bilimleri Sempozyumu’na davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Online olarak düzenlenecek olan sempozyuma sözlü, video veya poster bildiri kabul edilmektedir. Sempozyum bildirileri zoom üzerinden online olarak sunulacaktır.

Sempozyumumuza sözlü ve poster bildirinin yanı sıra video bildiri ile başvuru yapabilirsiniz. Sempozyuma kabul edilen bildiri özetleri ISBN’li Sempozyum Bildiri Özet Kitabı’nda, bildiri tam metinler ise, yazarların tercihlerine göre ISBN’li Sempozyum Bildiri Kitabı’nda veya hakem süreci tamamlandıktan sonra Sosyal Araştırmalar ve Davranış Bilimleri Dergisi‘nde makale olarak ücretsiz yayınlanacaktır.

Sempozyum dili Türkçe, İngilizce, Rusça ve diğer dillerdir.

Uluslararası Sosyal Araştırmalar ve Davranış Bilimleri Sempozyumu ve Sosyal Araştırmalar & Davranış Bilimleri Dergisi doçentlik başvuruları ve akademik teşvik kriterlerine sahiptir.

Geri