Aydın Pediatri 2. Güz Okulu
  
  Aydın / Didim
  11-13.KASIM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Aydın / Didim
TARİH   11-13.KASIM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Aydın Pediatri Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Didim Aquasis De Luxe Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   NL Mice
ETKİNLİK WEB SAYFASI   aydinpediatrisempozyumu.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,


İki yılı aşkın süredir mücadele ettiğimiz COVID-19 pandemisinde sağlık çalışanlarının büyük özverisi sonucu pandeminin sonuna doğru yaklaştığımızı ümit ediyoruz. Bu dönemde eğitim konusunda pek çok değişim yaşansa da öğrenmeye ve güncellenmeye devam etmenin gerekliliğini bir kez daha gördük. Pandemi nedeniyle ilkini çevrimiçi olarak gerçekleştirmek zorunda kaldığımız sempozyumumuzun ikincisini yüz yüze yapacak olmanın heyecanını taşıyoruz.

Aydın Pediatri Derneği’nin öncelikli amacı hem bölgemizde hem de ülke genelinde çocuk sağlığının gelişimine ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları biliminin ilerlemesine katkıda bulunmaktır. Bu doğrultuda güncel gelişmeler ve temel konular, alanında söz sahibi hocalarımızla sempozyumumuzda ele alınıp tartışılacaktır.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları için emek ve gönül veren tüm hekimlerimizi, güncel bilgileri ve deneyimleri paylaşıp tartışmak için ‘11-13 Kasım 2022’ tarihleri arasında Didim Aquasis De Luxe Resort Hotel’de gerçekleştireceğimiz Aydın Pediatri 2. Güz Okulu’nda buluşmaya davet ediyoruz.

Katılımlarınızla verimli ve faydalı olmasını umduğumuz sempozyumumuzda hep beraber olmak dileğiyle.

Saygılarımızla

Sempozyum Başkanları

Doç. Dr. Soner Sertan KARA

Doç. Dr. Ahmet ANIK

Geri