TAOMS'22 Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği
  29. Uluslararası Bilimsel Kongresi
 
 
  29th International Congress of our Turkish Association of Oral and Maxillofacial Surgery
  Antalya / Belek
  6-10.KASIM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   6-10.KASIM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Gloria Golf Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Partner Group
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.taoms2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneğimizin 6-10 Kasım 2022 tarihleri arasında, Antalya Gloria Golf Otelde gerçekleştirecek olduğumuz 29. Uluslararası Kongremize davet etmekten mutluluk duymaktayız. Bildiği gibi Derneğimiz Covid Pandemisi süresince de uluslararası on-line yüz yüze kongrelerini, on-line sempozyumlarınıve yüz yüze kursları sizlerin katılımları ile başarı ile tamamlamıştır.

Tabii ki tüm dünyada hala etkisi süren pandemi ve ekonomik koşullar bizleri zorlamaktadır. Yine de tüm bu şartlar altında, branşımızın ülkemizde ağırlıklı uygulama alanları bulan konuları, kendi alanlarında otorite olmuş değerli ulusal ve uluslararası konuşmacılar tarafından bize yüz yüze aktarılacaktır. Bunun yanı sıra geleneksel hale gelen “Genç TAOMS Sempozyumu”, kurslarımız, çalışma gruplarımız, canlı cerrahi oturumumuz ve sizlerin yapacağı sunumlar ile yüksek seviyeli bir bilimsel program sizleri beklemektedir.

Kongremizde sektördeki gelişmeleri bizlerle buluşturacak olan firmalar ile de, teknolojik ilerlemeleri, yenilikleri paylaşmak üzere bir arada olacağız.

6- 10 Kasım 2022 tarihinde, Gloria Golf Otel Antalya’ da 29. Uluslararası Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği Kongresinde, bir arada olmak dileğiyle,


Saygılarımla

Prof. Dr. Mustafa Sancar Ataç
TAOMS Başkanı

Geri