Pediatride Güncel Başlıklar Sempozyumu
  
  Girne / K.K.T.C.
  2-4.KASIM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   2-4.KASIM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ  
ETKİNLİK MERKEZİ   Merit Royal Diamond Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Net Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   pediatrideguncelbasliklar.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Merit Royal Diamond Hotel’de 2-4 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız “Pediatride Güncel Başlıklar Sempozyumu’na ” sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Sempozyumumuz çocuk sağlığını ilgilendiren temel konular ve sorunların ele alındığı oturumlar, paneller, uzmanına danışalım oturumları, ayrıca sözel ve poster bildiri sunumları yer alacaktır. Konularında uzman değerli hocalarımızla çocuk sağlığı alanındaki güncel bilgileri paylaşma ve tartışma fırsatı bulacağımız sempozyumumuzun siz değerli meslektaşlarımızın katılımıyla daha verimli ve yararlı olacağına inanıyoruz. Sempozyumumuzda günlük hayatta sık karşılaştığınız konu ve sorunlara uzman hocalarımızın pratik yaklaşımları ile cevap bulmayı hedefliyoruz. Bu bağlamda interaktif ve zengin bir bilimsel tartışma ortamı oluşturmayı istiyoruz.

Dünyayı ve ülkemizi saran Covid-19 Pandemisi sonrasında, zengin bilimsel içeriğin yanı sıra sizlerle tekrar yüz yüze görüşmek, bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşmak, güncel konulara pratik yaklaşım sağlamak için sizleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ılıman ikliminde buluşmayı ümit ediyor, en içten sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Saygılarımızla,

Sempozyum Eş Başkanları

Prof. Dr. Şirin Güven

Prof. Dr. Merih Çetinkaya

Geri