IMMC 2022 21. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi
  21st International Metallurgy & Materials Congress
  İstanbul
  6-8.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
Mühendislik
YER   İstanbul
TARİH   6-8.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   TMMOB Türkiye Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi

ETKİNLİK MERKEZİ   TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Beylikdüzü
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.immc-mtm.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Arkadaşlar ve Katılımcılar,

Organizasyon Kurulu adına, 21. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi (IMMC’2022) için sizleri İstanbul'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum.

Kongre, TMMOB Türkiye Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası Eğitim Merkezi'nin (METEM) daveti ile düzenlenmekte ve gerçekleştirilmektedir (6-8 Ekim 2022, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Beylikdüzü). ANKIROS/ANNOFER/ TURKCAST 2022 (Avrasya'nın en büyük metalurji buluşması, metalurji sektörlerinin önde gelen ulusal ve uluslararası kuruluş ve dernekleri tarafından desteklenen) ticaret fuarları, IMMC’2022 ile birlikte aynı kongre merkezinde gerçekleştirilecektir. Bu kongre, katılımcılara metalurji ve malzeme mühendisliği alanındaki en güncel bilgiyi ve deneyimi paylaşmak için kapsamlı bir genel bakış sunacaktır.

Bu yıl IMMC’2022’nin ana teması “küresel iklim krizi”dir. COVID 19 pandemisinin bir kez daha gösterdiği “var olan probleme karşı çözümün bilimde olduğu” gerçeğinden hareketle, kongre kapsamındaki tüm başlıklarda iklim krizine karşı çözüm önerilerini ve iklim politikalarını konuşmak, bilgi alış-verişinde bulunmak istiyoruz.

Kongrenin, yeni akademik ve/veya sanayi işbirlikleri kurmak, var olanı genişletmek, düşünmek, tartışmak, ortak sorunları ve çözümlerini paylaşmak adına küresel bir platform olacağını ümit ediyorum.

Sizlere bilimsel olarak faydalı ve keyifli bir İstanbul deneyimi diliyorum.


Prof. Dr. Gökhan ORHAN
Organizasyon Kurulu Başkanı

Geri