21. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi
  
  Ankara
  27-30.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   27-30.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD)

ETKİNLİK MERKEZİ   The Ankara Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Valör Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   ulusalaile.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarımız,

1993 yılından beri süregelen Ulusal Aile Hekimliği Kongresi geleneği, bu yıl üçüncü dekadına adım atarak köklerini daha da güçlendirmektedir.

21. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi Düzenleme Kurulu olarak, pandemi nedeniyle son iki yıl çevrimiçi olarak yapmak zorunda kaldığımız kongremize tekrar yüz yüze devam etmenin heyecanı içindeyiz. Bu heyecanı, geçmiş ve yeni kazandığımız tecrübelerimiz ile birleştirerek, TAHUD standartlarında yeni kongremizi gerçekleştirmek için çalışmalarımızı hızlandırmış bulunmaktayız.

Aile Hekimliğinin akademik ve uygulama alanlarının bir araya gelerek, yeniden açılan dünyamızın sağlığına yapacağımız katkıların ele alınacağı kongremiz, geleneğimizi devam ettirerek bu yıl da Cumhuriyetimizin merkezi Ankara’da, 27-30 Ekim 2022 tarihlerinde düzenlenecektir.

Tüm üyelerimizi ve paydaşlarımızı gündemi tartışmak, özlem gidermek ve Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlamak üzere Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD) tarafından düzenlenen 21. Ulusal Aile Hekimliği Kongresine davet ediyorum.


Saygılarımla
Kongre Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Serdar Öztora
21. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi Başkanı

Geri