Uluslararası Katılımlı Genital Estetik ve Kozmetik Jinekoloji Kampı
  
  İstanbul
  15-16.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   15-16.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ  
ETKİNLİK MERKEZİ   Wyndham Grand Kalamış Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Literatur Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.estetikjinekolojikampi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Son yıllarda birçoğumuzun da takip ettiği ve bildiği üzere tüm dünyada olduğu gibi estetik ve kozmetik uygulamalar çok popüler bir hale geldi. Yine Genital Estetik ve Kozmetik Jinekoloji, genel estetik alanları içerisinde ayrı bir ivme kazanmış durumdadır. Ülkemiz tüm estetik alanlarında olduğu gibi genital estetik ve kozmetik jinekolojide de çok ilgi çeken, dünyanın dört bir yanından hastaları ağırlayan çok önemli bir merkez konumuna gelmiştir. Ülkemizi bu denli popüler yapan en önemli etken ekonomik boyut değil, çok değerli ve yetenekli cerrahlarımızın, hekimlerimizin olmasıdır. Sadece hasta olarak değil, pek çok hekim de eğitimler, kurslar için Türkiye’ye gelmektedir.

Kadın hastalıkları ve doğum branşındaki asistan ve uzman meslektaşlarımız arasında çokça merak edilen, artık pek çok yerde meslektaşlarımız tarafından yapılan bu uygulamalar ile ilgili kongreler, bilimsel toplantılar bir hayli ilgi çekmekte, ihtisas sürecinden alışık olmadığımız bir cerrahi nosyon gerektiren estetik ve kozmetik ile ilgili kurslar da oldukça popülerdir.

Bu kampımızda hedefimiz kadın doğum eğitim programında yer almayan bu konuları, 15-16 Ekim 2022 tarihinde İstanbul’da ele alarak Genital Estetik ve Kozmetik Jinekoloji konusuna ilgi duyan siz kıymetli meslektaşlarımıza, bir ilki gerçekleştirerek, teorik değil videolar üzerinden vaka ve cerrahi uygulamaların anlatılacağı interaktif sunumlar ile aktarmak ve öğretmek, bilgi ve tecrübelerimizi karşılıklı paylaşmak istemekteyiz. Çok değerli, alanlarında uzman ve popüler olan farklı hocalarımızdan, farklı uygulamaları kendi vaka videoları üzerinden detaylı izleme ve öğrenme şansı bulacağız.

İşte bu kamp organizasyonu için, hepinizi tüm yüksek enerjimiz ile 15-16 Ekim 2022 tarihinde İSTANBUL’a bekliyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,


Doç. Dr. Ali Doğukan Anğın
Kurs Direktörü

Geri