1. Uluslararası Türk Mide Kanseri Kongresi
  
  İzmir
  14-16.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir
TARİH   14-16.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi
-Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   NL Mice
ETKİNLİK WEB SAYFASI   izmirgastriccancercongress.com/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarımız,

Mide kanseri dünyada ve ülkemizde hala önemli bir halk sağlığı problemi olmaya devam etmektedir. Adjuvan ve neoadjuvan kemoterapi, radyoterapi, hedefe yönelik tedaviler gibi çok farklı yaklaşımlar söz konusu olmasına rağmen, cerrahi tedavi en önemli köşe taşını oluşturmaktadır. Diğer taraftan mide kanserli olguların multidisipliner bir şekilde ele alınıp onkoloji konseylerinde tartışıldıktan sonra tedavilerinin netleştirilmesi günümüzde tartışılmaz bir ihtiyaçtır. Bu kadar geniş ve birbirinden farklı hekim gruplarını ilgilendiren mide kanserinin tedavisinde en son gelişmelere yenilikçi ve kapsamlı bir genel bakış açısı sağlamak üzere 1. Uluslararası Türk Mide Kanseri Kongresi’ni İzmir’de düzenlemekteyiz. Önceki yıllarda düzenlemiş olduğumuz Mide Kanseri Sempozyumlarını bu kez daha da yüksek bir bilimsel seviyeye taşımak ve hepimiz için benzersiz bir platform yaratmayı hedefliyoruz.

14-16 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız kongrede kendi alanında deneyimli ve tüm dünyada tanınmış bilim insanlarının yanı sıra ülkemizde de mide kanserinin tedavisiyle yakından ilgilenen pek çok konuşmacı bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşacaktır. Japonya’dan gelecek olan dostumuz Mitsuru SASAKO da daha önceki yıllarda olduğu gibi yine bizlere bilimsel katkıda bulunacaktır.

1. Uluslararası Türk Mide Kanseri Kongresi, 2020 yılında kurulmuş olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin işbirliğiyle gerçekleştirilecektir. Türk Cerrahi Derneği, Cerrahi Onkoloji Derneği, Gastroenteroloji Cerrahisi Derneği ve Ege Bölgesi Cerrahi Derneği de kongremize destek vereceklerdir.

Covid-19 pandemisinin sonuna yaklaştığımız bugünlerde yeniden yüz yüze görüşecek olmanın verdiği heyecanla hepinizi Ege’nin incisi güzel İzmir’e davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.


Prof. Dr. Enver İLHAN
Kongre Başkanı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, İzmir Tıp Fakültesi Dekanı
Sağlık Bilimleri Üniversitesi, İzmir Tıp Fakültesi,
Genel Cerrahi Anabilim Dalı


Prof. Dr. Sinan ERSİN
Kongre Başkanı
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
Genel Cerrahi Anabilim Dalı

Geri