KBUD KONGRE & LAB EXPO 2022
  Ulusal 4. Kalıtsal Metabolik Hastalıklar Laboratuvarı Sempozyumu
  
  Antalya / Kemer
  3-6.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Kemer
TARİH   3-6.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Mirage Park Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Aliskon Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.kbud2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Üyelerimiz,

​Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği tarafından düzenlenecek olan KBUD Kongre & LAB Expo 2022 ve 4. Kalıtsal Metabolik Hastalıklar Laboratuvarı Sempozyumu’nu 03- 06 Ekim 2022 tarihleri arasında Antalya-Kemer’de gerçekleşeceğini sizlere duyurmanın heyecanını yaşıyoruz.

​Covid 19 pandemisi nedeni ile bir yıl aradan sonra gerçekleştirdiğimiz 2021 yılı kongremiz, pandeminin kontrol altına alınmasına karşın tedirgin olarak yüz yüze yaptığımız başarılı bir kongreydi. Bu yıl yine aynı yerde 2022 kongremizi yapıyoruz. Artık normalleşme sürecindeyiz ve kongremizi içeriği yoğun bir programla gerçekleştirmek istiyoruz. Kongrede yer almasını ön gördüğümüz konularımız arasında toksikoloji, hematoloji, kan gazları, endokrinoloji, moleküler teknikler, yapay zeka ve makine öğrenimi, nörodejeneratif hastalıklar, idrar analizi, laboratuvar istatistiği ve tıbbi laboratuvarda analitik kalite konuları ve yenidoğan metabolik hastalıklar sempozyum konuları bulunmaktadır.

Kongremizin, deneyimlerin paylaşılacağı, laboratuvar tıbbı ve klinik biyokimya alanındaki güncel konuların ele alınacağı ve tartışılacağı bir kongre olmasını istiyoruz. Onun için başta klinik biyokimya, moleküler biyoloji, genetik, toksikoloji, immünoloji, hematoloji ve endokrinoloji olmak üzere laboratuvar tıbbı ile ilgilenen üyelerimizi, tüm araştırmacıları ve laboratuvar teknoloji firmalarını kongremize bekliyoruz. Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Düzenleme çalışmalarımız sırasında kongre programımıza önerileriniz, desteğiniz ve katkılarınız bizlere güç verecektir.


Görüşmek üzere.


Saygılarımla,

Prof. Dr. Dildar Konukoğlu
Başkan

Geri