16. Ulusal 4. Uluslararası Katılımlı Yara Kongresi
  16th National and 4th International Wound Congress
  Antalya / Belek
  24-27.KASIM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   24-27.KASIM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Susesi Luxury Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Valör Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.yarakongresi2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Sağlık Meslektaşlarımız,

Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneği olarak, bu yıl da geleneği bozmuyor ve 16. Ulusal, 4. Uluslararası Katılımlı Yara Kongresini gerçekleştiriyoruz. Covid-19 pandemisinin gölgesinde online ve yerinde gerçekleştirilen kongre ve kurslarla yara tedavisiyle ilgilenen tüm branşlar bir arada çalışarak yarayı ve yara hastasını hiç bırakmadık. Yalnız ulusal değil uluslararası arenada da yara konusunda ülkemizi en güzel şekilde temsil ettik. Endüstri dün bize destek olduğu gibi bugünde yanımızda ve birlikte daha güçlüyüz.

Bizler biliyoruz ki, yara yönetimi bir ekip işidir. Doğru zamanda doğru tedaviyi doğru hastaya uygulaması gereken bu ekip tıpkı bir orkestrada farklı seslerin ahenk içinde birbiri ardına bazen de iç içe geçmesi gerektiği gibi çalışmalıdır.

Yara kurs, sempozyum ve eğitim toplantılarıyla pekiştirdiğimiz bilgilerimizi Yara Kongremizde taçlandırmak üzere çok yoğun ve zengin bir program hazırladık ve sizlerin istekleri doğrultusunda kongremizi Kasım ayına aldık. Ulusal ve uluslararası konuşmacılar yara tedavisindeki güncel gelişmeleri, sosyal medyanın yara tedavisine katkılarını, değişen ve değişmeyen tedavi prensiplerimiz yanında, daha birçok konuyu sizlerle tartışacak ve eminim ki sizlerin de katkıları ile yara tedavisi konusunda ülkemizin geldiği aşamayı daha yükseğe çıkaracaklardır. Bu uluslararası kongreye değer katacak sözel ve poster bildirilerinizi bekliyoruz. Ocak ayından itibaren hazırlıklarına devam ettiğimiz dopdolu bilimsel programın yanında kongremizde geçen seneyi aratmayacak sürprizlerle dolu güzel bir sosyal program ile de pandeminin zorluğunu üzerimizden atacağımıza hiç kuşkunuz olmasın.

Yara Kongresinde olmak, birçok branş ve farklı disiplinlerle bir araya gelmek, iyi bir senfoni dinlemek demektir. Sizleri bu senfonideki yüzlerce harika seslerden biri olmaya davet ediyorum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Gaye FİLİNTE
Kongre Başkanı

Geri