Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 2. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi
  
  Sivas
  22-24.EYLÜL,2022
     
KATEGORİ  
Diş Hekimliği
YER   Sivas
TARİH   22-24.EYLÜL.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
ETKİNLİK MERKEZİ   Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi

ORGANİZATÖR KURULUŞ   K2 Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.cudiskongre2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

22-24 Eylül 2022 tarihinde Sivas’ta düzenlenecek olan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 2. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresine sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Sultan şehrimiz Sivas’ta yüz yüze düzenlenecek kongremizde alanında deneyimli akademisyenler ve seçkin konuşmacılar tarafından diş hekimliğinde Restoratif Diş Tedavisi, Endodonti, Periodontoloji, Protetik Diş Tedavisi, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi, Ortodonti, Pedodonti ve Ağız Diş ve Çene Radyolojisi alanlarında güncel ve yenilikçi yaklaşımlar ele alınacaktır. Aynı zamanda teknolojideki gelişmelere paralel olarak uzman isimlerin düzenleyeceği kurslar diş hekimliği pratiğine de katkı sağlayacaktır.

Tüm meslektaşlarımızın sözlü ve poster sunum katılımlarıyla kongremiz daha da zenginleşecektir. Sözlü sunumların tam metinleri Cumhuriyet Dental Journal dergisinde hakem sürecinden geçtikten sonra uygun bulunan makaleler CDJ dergisinde ek sayı olarak basılacaktır.

21 yıldır mezun veren köklü fakültemizin düzenleyeceği kongremizde değerli mezunlarımız ve tüm meslektaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı bildirir, saygılarımı sunarım.

Kongre Başkanı
Prof. Dr. İhsan HUBBEZOĞLU

Geri