RADTEK 2022 15. Radyoloji Teknisyenleri Kongresi
  
  Antalya / Kemer
  6-9.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   Antalya / Kemer
TARİH   6-9.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Tüm Radyoloji Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Limak Limra Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Turkontek Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   radtek2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Radyoloji bilimi ve radyoteknoloji hızlı bir şekilde gelişmekte ve değişmektedir. Derneğimizin düzenleyeceği 15. Radyoloji Teknisyenleri Kongresi (RADTEK2022) ile Türkiye’deki radyoloji teknisyeni/teknikeri meslektaşlarımızı ve sektör temsilcilerini bir araya getirerek bilgi paylaşımında bulunmak, radyolojik sistemler ve yeniliklerden haberdar etmek amacıyla, 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde Limak Limra Otel, Kemer/Antalya’da birlikte olacağız.

Tıbbi bilimler hızlı bir değişim yaşarken şüphesiz ki teşhis ve tedavide önemli bir yerde konumlandırılan tıbbi görüntüleme hizmetlerinde de bu değişim belirgin bir şekilde kendini göstermektedir. Her geçen gün yeni modaliteler ve yeni teknikler üretilmekte biz radyoloji camiasının hizmetine sunulmaktadır. Bu camianın en önemli bileşeni olan biz radyoloji teknisyenleri/teknikerleri bu modaliteleri ve teknikleri etkili ve verimli bir şekilde kullanarak hizmet vermeye çalışıyoruz.

Eğitimin sadece dört duvarla sınırlandırılmış sınıflarda veya anfilerde hatta salt okul ile sınırlı olmadığını mezuniyet sonrası eğitimlerin büyük bir öneme sahip olduğu tartışmasız gerçekliğini korumaktadır.

RADTEK2022 Kongresi’nin Ana temasını Radyasyon Güvenliği ve Doz Azaltma Teknikleri olacaktır. Alanında uzman ve camiamız tarafından bilinen saygın kişilerden oluşan eğitim kadromuz ile Radyasyon Güvenliği, Doz Yönetimi, MRG, CT Dental ve Meme Radyolojisi konularında deneyimlerini bizlerle paylaşacaktır.

Ayrıca sosyal etkinliklerle zenginleştirilmiş bu renkli organizasyonumuz ile unutamayacağımız anılarımız olacaktır.


RADTEK2022 Kongresinde görüşmek dileği ile….

Heybet ASLANOĞLU
Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

Geri