2. Ulusal Kolo-Proktoloji & Stoma-Terapi Kongresi
  
  Nevşehir / Kapadokya
  9-11.EYLÜL,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Nevşehir / Kapadokya
TARİH   9-11.EYLÜL.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çukurova Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı

ETKİNLİK MERKEZİ   Crown Plaza Otel Kapadokya
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   koloproktoloji2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarım,

2002 yılından 2010 yılına kadar “ÇUKUROVA” başlığı ile 4 kez düzenlenmiş olan, her toplantıda en az 500 katılımlı “Kolo-Proktoloji ve Stoma-Terapi SEMPOZYUMLARI”nın Adana’da yapılmış olduğunu anımsamışsınızdır. Düzenlenen bu toplantıların bilimsel düzeyinin ve kalitesinin ne kadar yüksek olduğunu ve özellikle Cleveland Clinic destekleri ile sayısını hatırlayamadığım çok sayıda uluslararası konuşmacıları misafir ettiğimiz sizler tarafından bilinmektedir. Bu ilgi çerçevesinde Kolorektal ve özellikle Proktoloji alanına ilgi duyan genel cerrah arkadaşlar ve Stomo/Ostomi eğitimine ihtiyaç duyan hemşire meslektaşlarımızın bu toplantıların “Ulusal ve Uluslararası” düzeyde Türkiye’nin her bölgesinde düzenleme talepleri olmuştur. Bu talepler değerlendirilerek Ulusal düzeyde ilkini “1. ULUSAL KOLO-PROKTOLOJİ & STOMA-TERAPİ KONGRESİ “ başlığı ile egenin en güzel ilçesi ÇEŞME/ALTINYUNUS’da 8-10 Ekim 2021 tarihinde hibrit olarak düzenledik.

“2. ULUSAL KOLO-PROKTOLOJİ & STOMA-TERAPİ KONGRESİ” ni ise tarihi peribacaları ile ünlü Kapadokya’da Crown Plaza Oteli kongre Merkezinde Kapadokya’nın en güzel mevsimi olan 9-11 Eylül 2022 tarihinde yapmayı planladık. Kolo-rektum hastalıkları yanısıra özellikle intestinal kanserli hastalarda beslenme ve diyet konularına programda yer verilmiştir. Bilimsel kalitesi yüksek bir kongre amaçlanmış ve katılım-konaklama ücretleri minimum fiyatlarda tutulmuştur. Bilimsel program yapılırken Türkiye’nin dört bir yanında görev yapan, konusunda etkin isimlere yer verilmiştir. Bölgenin bilimsel katkısını ve bu konuda tecrübeli hocalarımızın desteğini önemsemekteyiz.

Daha önce bölgesel yapılan bu kongreyi, bu sene Ulusal düzeyde, gelecek senelerde Uluslararası katılımlarla gerçekleştirmemize katkılarınızı ve katılımlarınızı diler, saygılar sunarım.

Prof. Dr. Ömer Alabaz
Düzenleme Kurulu Adına
Kongre Başkanı

Geri