MEST-FEST 2022 Medikal Estetik Tıp Festivali
  
  Girne / K.K.T.C.
  24-26.HAZİRAN,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   24-26.HAZİRAN.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Medikal Estetik Tıp Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Elexus Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Opteamist Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   mestfest.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarım,

Medikal Estetik Tıp Derneği olarak yine bir ilke imza atıyoruz ve 3 gün boyunca uygulamalı ve teorik eğitimlerle deneyimlerimizi paylaşacağımız zengin bilimsel program ve başarmanın keyfini birlikte çıkaracağımız eğlenceli sosyal programlar ile hem eğlenip hem öğreneceğimiz Festival tadında bir eğitim etkinliği ile 24-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Kıbrıs’ın harika doğasında Elexus Hotel & Resort Girne‘de buluşuyoruz.

MESTDER etkinliklerinde aşina olunan kaliteli içerikler ile markalaşmayı hedefleyen Medikal Estetik Tıp Festivali, MEST-FEST’ i diğer etkinliklerden ayıran en önemli özellik, medikal estetik alanında çalışan hekimleri bir araya getirmenin yanı sıra, katılımcılarına bire-bir uygulamalı eğitimler ile gerçek bir deneyim yaşatmaya olanak sağlayan bir tıp festivali olmasıdır.

MEST-FEST 2022’de son teknolojilere uygun ip, dolgu, botoks malzemeleri; her biri özenle hazırlanmış uygulama istasyonlarında sizin için hazır! Tek yapmanız gereken sahneye çıkmak ve kanıta dayalı bilimin ışığıyla parlamak...

Siz meslektaşlarımızı, MEST-FEST 2022 Medikal Estetik Tıp Festivali’nin yıldızı olmaya Kıbrıs’a davet ediyoruz.

Sevgi ve Saygılarımla,

Dr. Yasemin SAVAŞ
Medikal Estetik Tıp Derneği Başkanı

Geri