Türk Üroloji Derneği Türkiye ESRU 3. Üroloji Asistan Kongresi
  
  ONLINE
  15-18.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   15-18.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Üroloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   asistankongresi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Hocalarımız ve Sevgili Meslektaşlarımız,

Türk Üroloji Derneği Türkiye ESRU 3. Üroloji Asistan Kongresi 15-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

Kongre kapsamında temel üroloji konuları (üroonkoloji, endoüroloji, androloji, fonksiyonel üroloji ve pediatrik üroloji) uzman hocaların mentorluğunda, vakalar üzerinden asistan hekimler tarafından ele alınacaktır. Asistan hekimlerin poliklinik hizmetlerine yardımcı olmak adına planlanan oturumda farklı konularda vakalar üzerinden reçeteler oluşturulacak, medikal tedavilerin yan etki ve kontraendikasyonlarına yer verilecektir. Asistan hekimlik döneminde tutulan nöbetler göz önünde bulundurularak hazırlanan acil oturumunda ise acil servis üzerinden başvuran hastaların yönetimi ele alınacaktır. Konusunda uzman hocalar tarafından cerrahi anatominin görsel materyaller eşliğinde anlatıldığı “Ürocerrahi Anatomi” oturumları asistan arkadaşlarımızın pratik eğitimine faydalı olacaktır.

Kongre içeriğinde üroloji eğitimine yönelik oturumların yanı sıra asistanlık ve uzman hekimlik döneminde faydalı olacağını düşündüğümüz oturumlar da yer almaktadır. Yurtiçinde farklı alanlarda mesleğini icra eden ve yurtdışında mesleğine devam eden uzman hekimlerin verdiği değerli bilgiler asistan hekimlerin gelecek kariyerlerini planlamalarına yardımcı olacaktır. Üroloji alanında gerçekleştirilen ulusal ve uluslararası sınavlar tanıtılacak, ulusal ve uluslararası eğitim ve burs imkanları hakkına bilgilendirme yapılacaktır.

Kongreye bildiri kabul edilmektedir. Değerli bildirilerinizi bekliyoruz. Tüm hocalarımızın, uzmanlarımızın ve kongrenin asıl sahibi olan tüm asistan arkadaşlarımızın kongreye katılımından mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla.

ESRU Türkiye Yönetim Kurulu

Dr. Görkem Özenç
ESRU TÜRKİYE
BAŞKANI

Dr. Emin Gürtan
ESRU TÜRKİYE
2. BAŞKANI

Doç. Dr. Osman Raif KARABACAK
Kongre Genel Sekreteri

Geri