TOGÜ 3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi
  
  Tokat
  14-16.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   Tokat
TARİH   14-16.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   TOGÜ Taşlıçiftlik Kampüsü 15 Temmuz Kongre ve
Kültür Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   utok.gop.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Öğrenci Arkadaşlarım,

Sizleri Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak 14 – 16 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz “3. Ulusal Tıp Öğrenci Kongresi” ne davet ediyoruz.

Dünyada bilim ve teknoloji alanlarındaki gelişmeler yeni araştırma ve yaklaşımları ortaya çıkarmaktadır. Bu araştırma sonuçlarının değerlendirebilmesi için farklı disiplinlere ihtiyaç duyulmaktadır. 18. Yüzyılın 2. döneminden itibaren gelişen teknoloji ve sanayi ile birlikte tıp dünyasında hastalıklara çözüm farklı disiplinlerle birlikte geliştirilmeye başlanmıştır.

“Tıpta Disiplinler Arası Yaklaşım” teması ile gerçekleşecek kongremizde, Tıbbın diğer disiplinler ile olan ilişkisini ve birlikte yaptığı gelişmeleri inceleyeceğiz.

Tıp biliminin konuşulmamış yönleriyle tartışılacağı ve bizlere farklı bir bakış açısı kazandıracak oturumlarda alanında uzman hocalarımızın ve öğrenci arkadaşlarımızın konuşmacı olarak yer alacağı oturumlar ile verimli, bolca bilgi ve deneyim paylaşımının yanı sıra eğlenceli de geçeceği bir kongre gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Verimli olacağını düşündüğümüz bu bilgi paylaşım platformunda bir arada olmak, mesleki bilinç geliştirmemizde bizler için önemli bir fırsat olacaktır.

Bilimsel programımızın yanı sıra sosyal programlarımız ve atölyelerimiz ile kongre takımı olarak hep birlikte hem eğleneceğimiz hem de öğreneceğimiz verimli günler geçirmeyi hedefliyoruz.

Kongremiz Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüsünde yapılacaktır. Değerli çalışma ve eşsiz katkılarınız ile sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Stj. Dr. Resulhan Karabağ
Kongre Başkanı

Geri