UTSAK 2022 10. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları
  Kongresi
 
  10th International Medicine and Health Sciences Researches Congress
  ONLINE
  27-28.AĞUSTOS,2022
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   ONLINE
TARİH   27-28.AĞUSTOS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çeşitli Üniversiteler
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.utsakcongress.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Araştırmacılar,

Daha önce farklı tarihlerde gerçekleştirilen kongrelerin devamı olan 10. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK), sizlerin destekleriyle 27 - 28 Ağustos 2022 tarihleri arasında ONLINE olarak yapılacaktır.

Bilindiği gibi iki yılı aşkın bir süredir dünyada etkili olan COVİD 19 salgını hala devam etmektedir. Bu nedenle 10. UTSAK kongresi söz konusu pandemi sebebiyle yine ONLINE olarak yapılacaktır. Kongre süresince sunumların tamamı kayıt altına alınacak ve kongreden sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır.

10. UTSAK kongresinde, Tıp ve Sağlık Bilimlerinin alt dallarında SÖZLÜ ve POSTER sunumlar yapılabilecektir. Kongre sonunda ISBN numaralı Kongre Özet Kitabı ve Kongre Bildiri Tam Metin Kitabı yayınlanacaktır.

10. UTSAK kongresi, Doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak yapılmaktadır. Kongre Özet Kitabı ve Bildiri Tam Metin kitabı, Ekim 2022 Doçentlik müracaatlarına kadar yayınlanmış olacaktır.

Kongrede sunulan tebliğlerden sonra katılımcıların UTSAK web sayfasındaki adreslerine katılım sertifikaları tanımlanacaktır.

Bildiri Tam Metni yazımı ve Poster hazırlama kuralları bu linkte ve web sitesi sayfasında "Yazım kuralları" menüsünde yer almaktadır.

Sizleri, 27–28 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak olan 10. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Araştırmaları Kongresi (UTSAK)’ne davet ediyoruz.

Prof. Dr. Zahide DOĞANAY

Dr. Ayşe YILMAZ

Geri