40. Ulusal ve 1. Uluslararası Zeynep Kamil Jineko-Patoloji Kongresi
  
  İstanbul
  9-11.HAZİRAN,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   9-11.HAZİRAN.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları
EAH Konferans Salonu

ORGANİZATÖR KURULUŞ   Global Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.zeynepkamil.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarım,

Ülkemizin Kadın Doğum alanında en köklü hastanelerinden biri olan İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bu yıl 40. Ulusal ve 1. Uluslararası Kongremizi 9-11 Haziran 2022 tarihleri arasında sizlerin katılımı ile gerçekleştireceğiz.

Otuz dokuz yıldır kesintisiz olarak düzenlenebilme başarısı gösterilmiş olan geleneksel kongremizi bu yıl bir yenilik yapma gayretiyle 40. yıla yakışır bir şekilde ve ilk defa uluslararası olarak duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. COVID-19 pandemi kısıtlamalarının kaldırılması ile birlikte artık zor günleri geride bırakmış olduğumuzu düşünerek kongremizi bu sene yüz yüze başarılı bir şekilde gerçekleştireceğimize inancımız tamdır. Ülkemizden ve yurt dışından Endometriozis ve Adenomyozis konusunda tecrübeli konuşmacılar bilgi ve deneyimlerini aktararak kongremize desteklerini vereceklerdir.

Bilimsel içeriğinin oldukça zengin olduğuna inandığımız kongremizin siz değerli Kadın Hastalıkları ve Doğum uzman ve asistanlarına katkısı olması dileklerimizle...

Kongre Başkanı
Doç. Dr. İlhan ŞANVERDİ

Geri