3. Uluslararası Bankacılık Kongresi
  3rd International Banking Congress
  ONLINE
  6-7.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
İktisadi ve İdari Bilimler
YER   ONLINE
TARİH   6-7.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Bankalar Birliği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE ONLINE ONLINE ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   bankacilikkongresi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanı, Araştırmacı ve Bankacılar

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Uluslararası Bankacılık Kongresi” ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda bilim insanının ve uygulamacıların katılımı ile 06-07 Ekim 2022 tarihleri arasında Türkiye Bankalar Birliği’nin ev sahipliğinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir. Değerli bilim insanları ve sektör temsilcilerinin konferans ve söyleşi ile katılım sağlayacağı kongremizde sizi de aramızda görmekten ve bir arada olmaktan onur duyacağız.

Bankacılık ve finans eğitimi veren üniversiteler ile bankacılık sektörü arasındaki bağları güçlendirmek, finans sektöründeki güncel gelişmeler hakkında bilgi vermek ve akademik çalışmalar hakkında üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla başlatılan Sektör-Akademi işbirliği çalışmaları kapsamında; Türkiye Bankalar Birliği tarafından akademisyen ve öğrencilere yönelik olarak, çevrim içi konferanslar/seminerler düzenlenmektedir. Söz konusu konferanslara akademik bir nitelik kazandırılması ile akademisyenlerimizin bilimsel yayın hazırlaması sürecine destek olunabileceği öngörülmüştür.

Kongre, aynı zamanda, bankacılık sektörünün tüm aktörleri ile bankacılık alanında akademik çalışma sürdüren bilim insanlarını Türkiye’de bir araya getirerek, son gelişmelerin ve güncel sorunların tartışılabileceği bir ortam sunmayı amaçlamaktadır.

Türkiye’de bankacılar ve çeşitli üniversitelerden katılımcıların yer alacağı bu kongrenin, özellikle akademisyenler ve bankacılar arasında iletişim kurulması, ortak çalışma olanaklarının ortaya çıkarılması ve alanla ilgili gelişmiş yerleşik bilimsel değerlerin geliştirilmesi noktasında önemli bir platform olma özelliğinde olacağını düşünmekteyiz.

Aynı zamanda uygulamacılar ile akademisyenlerin bir araya geleceği bu etkinlikte sinerji yaratan çok sayıda işbirliğinin de doğması söz konusu olacaktır.

Bankacılık, finans, sigortacılık, sermaye piyasaları, risk yönetimi, banka muhasebesi, pazarlaması, denetimi, hukuku ve benzeri çok sayıda ilişkili konuda bildirilerinizi bekliyoruz.

Detaylı konu başlıkları için tıklayınız.

Bildiri Özetlerinin Gönderilmesi İçin Son Tarih: 30 Haziran 2022

Kongreye bildirileri ile katılan katılımcılar için yayın olanaklarına linkinden ulaşabilirsiniz.

Siz değerli bilim insanlarını, araştırmacıları ve uygulamacıları 06-07 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak olan 3. Uluslararası Bankacılık Kongresi’nde görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dileriz.

Düzenleme Kurulu

Geri