Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Derneği 16. Uluslararası Sürekli
  Eğitim Kongresi
 
  16th Annual Congress of the Turkish Small Animal Veterinary Association
  İstanbul
  4-5.KASIM,2022
     
KATEGORİ  
Veteriner ve Hayvancılık
YER   İstanbul
TARİH   4-5.KASIM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   WOW İstanbul Hotels & Convention Center
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.khvhdkongre.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarımız,

Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Derneği olarak 16.’sını gerçekleştireceğimiz Küçük Hayvan Veteriner Hekimleri Derneği Uluslararası Sürekli Eğitim Kongresi için 4-5 Kasım 2022 tarihleri arasında WOW İstanbul Hotels & Convention Center’da bir araya geleceğiz.

Ulusal ve Uluslararası platformda alanında uzman ve tanınmış konuşmacıların katılacağı kongremizde bilgi dinamiğini sağlama ve yenilikleri paylaşmayı hedeflemekteyiz. Kongremiz mesleki gelişimin yanı sıra değerli sponsor firmalarımızın da katılımı ile daha keyifli hale gelecektir.

Meslektaşlarımız kongremiz boyunca kahve araları, yemekler, kokteyl ve gala yemeği sırasında kıdemli araştırmacılarla tanışarak bilimsel değeri yüksek yeni projeler geliştirebilecekleri bir ortam bulacaklardır.

Küçük Hayvan Veteriner Hekimliğinin her alanında farklı konu başlıklarıyla 3 ayrı salonda aynı anda eğitimlerimiz gerçekleşecek olup bilgilerimiz, deneyimlerimiz ve sorunlarımızı paylaşacağımız kongremizde sizlerle bir araya gelmek en büyük dileğimiz.

Mesleki sevgi ve saygılarımızla…

Geri