USBES 2022 10. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu
  10th International Social Studies Education Symposium
  Rize
  9-11.HAZİRAN,2022
     
KATEGORİ  
Sosyal Bilimler
YER   Rize
TARİH   9-11.HAZİRAN.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
-Sosyal Bilgiler Eğitimcileri Birliği Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   usbes2022.erdogan.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Kıymetli sosyal bilgiler eğitimcileri 10. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

10. Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ev sahipliğinde Sosyal Bilgiler Eğitimcileri Birliği Derneği işbirliğiyle Rize’de yapılacaktır. 9-11 Haziran 2022 tarihleri arasında sosyal bilgiler eğitimiyle ilgili akademisyenler, öğretmenler, öğretmen adayları, sivil toplum kuruluşları ve ilgili kurumlar ile nihayet yüz yüze bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Bilindiği gibi YÖK’ün eğitim fakültelerine yetki devrinden sonra birçok eğitim fakültesinde program güncelleme ve geliştirme çalışmaları veya hazırlıkları başlamıştır. Bu sebeple Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ev sahipliğinde yapılacak sempozyumun ana temasını, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Lisans Programları olarak belirledik. Program geliştirme çalışmaları ilgili tüm paydaşların katılımını ve işbirliğini gerekli kılmaktadır. Sempozyum, sosyal bilgiler eğitimcileri ve bu alanın paydaşlarıyla bir araya gelerek program geliştirme ve güncelleme çalışmalarının başarılı bir şekilde sürdürülebilmesi için yapılabileceklerin her yönüyle tartışılacağı bir platform sunmayı amaçlamaktadır. Sempozyumun bir anlamda sosyal bilgiler eğitimi program geliştirme çalışmalarının bilimsel bir zeminde yürütülebilmesi için önemli bir hareket noktası olacağını düşünüyoruz. Sosyal bilgiler öğretim programları alanındaki ve alt temalarla ilişkilendirilmiş araştırmalarınızı paylaşmak ve tartışmak için sizleri üniversitemize davet ediyoruz. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyacağız. 09-11 Haziran 2022 tarihleri arasında Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde buluşmak dileğiyle...

Sempozyumun alt temaları şöyledir;

Sosyal bilgiler öğretim programları ve program geliştirme çalışmaları
Sosyal bilgilere disiplinler arası ve disiplinler üstü bakış
Sosyal bilgiler lisans öğretim programları ders içerikleri
Sosyal bilgiler eğitimi ve kalite-akreditasyon süreçleri
Sosyal bilgiler ve demokratik vatandaşlık eğitimi
Sosyal bilgiler eğitiminde yenilikçi yaklaşımlar
Sosyal bilgiler öğretim yöntem ve teknikleri
Sosyal bilgiler öğretmen eğitimi
Sosyal bilgiler ve okuryazarlıklar
Sosyal bilgiler ve beceri eğitimi
Sosyal bilgiler ve değer eğitimi
Sosyal bilgiler ve özel eğitim
Sosyal bilgiler ve salgın

Geri