38. Ulusal Kardiyoloji Kongresi
  
  Antalya / Belek
  10-13.KASIM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   10-13.KASIM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Kardiyoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Invictus Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   tkd.org.tr/2022kongre/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşımız,

Türk Kardiyoloji Derneği yıl boyunca çeşitli eğitim programları ve etkinlikler düzenlemenin yanı sıra her zaman olduğu gibi Kasım ayında Ulusal Kardiyoloji Kongresini 59. yıla yakışır bir seviyede gerçekleştirmeyi planlamaktadır.

Hem katılımcı sayısı hem yüksek kalitedeki bilimsel içeriği ile ulusal ve uluslararası düzeyde önde gelen bilimsel kongrelerden biri olan aktivitemizin engin içeriğini tüm katılımcılarımıza hitap edecek geniş bir yelpazede doyurucu bir bilimsel program ve değişik sosyal etkinlikler ile sunmayı planlamaktadır.

Kongremizde sizler için en iyi programı hazırlamaya gayret edecegiz. “Sempozyumlar”, “Karşıt Görüş” ve “Nasıl Yapalım” oturumları ile kalp-damar hastalıklarıyla ilgili son bilgilerimizi güncelleyip tartışacağız. “Günlük Uygulamada Kardiyoloji” oturumlarımızı “Genç Kardiyologlar Oturumları” başlığı altında tüm kardiyoloji pratiğini kapsayacak şekilde genişleteceğiz. Geçen yıllardaki yoğun ilgi nedeniyle sayısını artırdığımız, sertifika verilen “Interaktif Kurslar” ile bilgilerimizin yanı sıra becerilerimizi de geliştireceğiz.

Her oturumumuzda Türkiye’den ve dünyadan konularında büyük ağırlıgı olan değerli konuşmacılar ve tartışmacılar yer alıyor. ESC, ACC, Türk Dünyası Kardiyoloji Birliği, EACVI, EHRA ve EAPCI yanısıra ACVC ve HFA ile ortak oturumlarımızın dikkatle izleneceğine inanıyoruz.

Uluslararası boyutu bu yıl daha da güçlenen kongremiz yine TTB tarafından kredilendirilecektir.

Kongremizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

10-13 Kasım 2022’de 38. Ulusal Kardiyoloji Kongremizde buluşmak, bilgilerimizi paylaşmak, dileği ve saygılarımızla,

Prof. Dr. Vedat Aytekin
TKD Başkanı

Prof. Dr. Muzaffer Değertekin
TKD Gelecek Başkanı
Kongre Bilim Kurulu Başkanı

Geri