Majistral Eczacılık Zirvesi 2022
  
  Mardin
  2-5.HAZİRAN,2022
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   Mardin
TARİH   2-5.HAZİRAN.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Majistral Eczacıları Derneği
-Eczacının Sesi
-Farmazi Akademi

ETKİNLİK MERKEZİ   Hilton Garden Inn Otel Mardin
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   majistralzirve2022.com/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Yaklaşık 5000 yıllık tarihe sahip olan eczacılık mesleğimiz, ilaç hazırlama, muhafaza etme, uygulama sanatı olup, hastalar için farmasötik ürünler sağlamaya, onları geliştirmeye odaklanmıştır. Eczacılar, başka hiçbir meslek tarafından taklit edilemeyen bilgi ve becerilere sahiptir. Sanat, bilim ve teknolojiyi birleştirerek sanatlarını icra eden, yani ilaç üreten eczacılar, doğal, fiziksel ve tıbbi alanda iyi eğitimli eşsiz profesyonellerdir.

Ekonomik nedenlerle üretimi durdurulan ve spesifik alanlarda ihtiyaç duyulan ilaçların sayısının artış gösterdiği günümüzde, hormon biyo-özdeş replasman tedavileri, pediatri, geriatri, ağrı yönetimi, diş hekimliği, çevresel ve kozmetik hassasiyetler, spor yaralanmaları, veteriner ürünler, kişileştirilmiş tedavi protokolleri için majistral üretim, gün geçtikçe önem kazanmaktadır.

Majistral hazırlamak bizim tarihin derinliklerinden gelen mirasımızdır. Dünyada terapötik ajanların birleştirilmesine izin veren başka bir profesyonel meslek yoktur.

Majistral ilaç hazırlama prosesleri tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sürekli değişmekte olup bu çerçevede majistral ürün hazırlama konusunda sürekli eğitim, hayati derecede önem arz etmektedir.

Majistral Eczacılık Zirvesi 2022, tüm bu gerekçelerle, Majistral Eczacıları Derneği/ Eczacının Sesi/ Farmazi Akademi işbirliği, üniversitelerden öğretim üyelerimiz, eczacılarımız ve ilaç sektörümüzün kıymetli temsilcilerinin katılımıyla düzenlenecektir.

2-5 Haziran 2022 tarihinde, medeniyetler ve kültürler beşiği Mardin’de, Hilton Garden Inn Otel’de, majistral sanatımıza dair konu ve konukların yer aldığı bu önemli zirvede sizlerle buluşmayı arzu ediyoruz.

Bu davet hepimize…

Düzenleme Kurulu Adına
Uzm. Ecz. Ahmet Nezihi Pekcan
Majistral Eczacıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Geri