6. Ulusal İmmünoterapi ve Onkoloji Kongresi
  
  Antalya / Belek
  19-23.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   19-23.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Onkoloji ve İmmünoterapi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Gloria Golf Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   immunoterapi2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Onkoloji ve İmmünoterapi Derneği tarafından düzenlenen ve 19-23 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 6. Ulusal İmmünoterapi ve Onkoloji Kongresi’ne sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Kongremiz 19 Ekim 2022’de kurslar ile başlayacak, sonrasında 20-23 Ekim 2022 tarihleri arasında yerli ve yabancı konuşmacılar ile güçlü bir bilimsel program ile devam edecektir. Kongre sırasında literatürdeki son bilgileri tartışmanın yanında, Türkiye koşullarında bu bilgilerin hangilerinin güncel pratikte uygulanabileceği de konuşulacaktır. Kongremiz bizlere alanımızla ilgili karşılaştığımız sorunları konuşup, fikir alışverişinde bulunma, çözüm üretme şansını da sağlayacaktır. Sözel bildiri oturumlarında farklı merkezlerin deneyimlerini sunulacaktır.

Onkoloji ile ilgili doğru ve güncel bilgileri dinlemek ve tartışmalara katkıda bulunmak isteyen tüm meslektaşlarımızı ve işbirliği içinde çalışmaktan mutlu olduğumuz farklı alanlardan tüm arkadaşlarımızı etkinliğimizde görmeyi arzu ediyoruz.

Onkoloji ve İmmünoterapi Derneği Yönetim Kurulu ve Kongre Bilimsel Kurulu olarak siz değerli meslektaşlarımızı kongremizde görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Hep birlikte başarılı ve verimli bir kongre geçirmemiz dileğiyle…

Saygılarımla,

Prof. Dr. Başak Oyan Uluç

Geri