Olgular ile İBH Kongresi
  
  Ankara
  23-24.EYLÜL,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   23-24.EYLÜL.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -İnflamasyon Derneği
-İnflamatuar Barsak Hastalıkları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   JW Marriott Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Z Event
ETKİNLİK WEB SAYFASI   olgularileibh.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Multidisipliner formatta ve olgu-bazlı olarak gerçekleştirdiğimiz, bu nedenle çok olumlu geri-dönüşler aldığımız, toplantılarımızın bir yenisi ile daha karşınızdayız: Olgular ile İBH Kongresi 23-24 Eylül 2022’ de JW Marriott Otel, Ankara’da gerçekleşecektir.

İnflamatuar Barsak Hastalıklarına birçok disiplinden konusunda uzman akademisyenlerin katılacağı kongremizin en yüksek standardı yakalayabilmesi için bu toplantıyı “İnflamatuar Barsak Hastalıkları Derneği” ile beraber gerçekleştirmeye karar verdik… Öncelikle olumlu yaklaşımları nedeni ile İBH Derneği başkanı Prof. Dr. Filiz Akyüz ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Bu iki derneğin berberliğinin güzel sonuçlar doğuracağına inanıyor ve devamını diliyorum…

Prof. Dr. Tarkan Karakan’ın sekreterliğini yürüteceği kongremizde olgu-bazlı toplantılar, interaktif sunum yapısı, yine çok beğenilen ix-TALK sunumları, zor-olgu tartışmaları devam edecek. Ayrıca "İBH ve US" kursu da yapmayı planlıyoruz. Sadece Gastroenteroloji uzmanlarının değil, Romatoloji, Dermatoloji, Oftalmoloji, Gastroenterolojik Cerrahi uzmanlarının da tartışmalara katılacağı ve hep birlikte yararlı sonuçlara varacağımızı umduğum toplantılar olacak.

Hepinizi yüksek bilimsel düzeyde gerçekleşecek bu klinik tartışma şölenine katılmaya davet ediyoruz…


Prof. Dr. Murat KIYICI
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Tarkan Karakan
Kongre Sekreteri

Prof. Dr. Filiz Akyüz
Kongre Eşbaşkanı ve İBH Derneği Başkanı

Prof. Dr. Emel Bülbül Başkan
İnflamasyon Derneği Başkanı

Geri