ULTZK 2022 11. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi
  
  Kocaeli
  12-13.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Ulaştırma
YER   Kocaeli
TARİH   12-13.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Lojistik Derneği (LODER)
-Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Kocaeli Üniversitesi Kültür Evi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   ultzk2022.kocaeli.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
11. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi (ULTZK 2022) Kocaeli Üniversitesi ve Lojistik Derneği (LODER) işbirliği ile 12-13 Mayıs 2022 tarihinde Kocaeli’de düzenlenecektir.

Kocaeli körfezi coğrafi konumu itibariyle Türkiye’nin ana ulaşım koridorlarından biri olan kara, demir ve deniz ipek yolu üzerinde olup hava kargo merkezlerine yakınlığıyla önemli avantajlara sahiptir. Kocaeli ili Türkiye ekonomisi için limanları ve ulaşım imkanları ile önde gelen önemli bir sanayi, ticaret ve lojistik merkezidir. Bu nedenle şehrin hedef dış pazarlara ekonomik açıdan etkin ve verimli bir şekilde ulaşabileceği lojistik çözümlerin geliştirilmesi gerekmektedir.

Bu kapsamda Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan 11. Ulusal Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresinin ana teması Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı, deniz kirliliği, müsilaj vb konular dikkate alınarak “Denizcilik ve Sürdürülebilirlik” olarak belirlenmiştir. Denizcilik fakültemiz Osmanlı donanmasının kurucusu olan Karamürsel Alp’in ismini taşıyan ismini taşıyan Karamürsel ilçesinde yer almaktadır.

Kongre kapsamında ülkemizin dört bir yanından katılım sağlayacak olan değerli akademisyenlerin sunumları yanı sıra, sanayi, lojistik ve ihracat alanında faaliyet gösteren ve ilgili kamu kurumu ile lojistik hizmet sağlayıcısı sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek özel oturumlar düzenlenecektir. Hem akademik hem de sektörel oturumlar ile uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri tartışılacaktır.

Kongreye katılımlarınızı bekler, sizleri Mayıs ayında Kocaeli’nin en güzel günlerinde şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı ifade eder ve saygılarımızı sunarız.

Kongre Başkanı

Dr. Öğr. Üyesi Muhammed BAMYACI

Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı / Karamürsel MYO Müdürü

Kongre Eş Başkanı

Prof. Dr. Mehmet TANYAŞ

LODER Başkanı / Maltepe Üniversitesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi Bölümü Başkanı

Geri