2. Konya Romatoloji Sempozyumu
  
  Konya
  7-9.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Konya
TARİH   7-9.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türkiye Romatoloji Derneği
-Necmettin Erbakan Üniv. Meram Tıp Fakültesi Romatoloji BD

ETKİNLİK MERKEZİ   Dedeman Konya Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   COIN Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.konyaromatoloji.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarımız,

Türkiye Romatoloji Derneği ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Romatoloji Bilimdalı tarafından düzenlenecek II. Konya Romatoloji Sempozyumu’nun 7-9 Ekim 2022 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirileceğini ilan etmekten mutluluk duymaktayız.

Geçtiğimiz yıl ilkini büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz I. Konya Romatoloji Sempozyumu’nun meslektaşlarımız tarafından takdir görmesi şevkimizi artırdı. Bilim dünyasındaki gelişmelere paralel olarak romatoloji alanındaki bilgi ve yenilikler de sürekli güncellenmektedir. II. Konya Romatoloji Sempozyumu’nu da romatizmal hastalıklara ait konuların tartışılacağı konferanslar, paneller, “uzmanına danış” seansları, sözlü veya poster bildiri şeklindeki oturumlarla gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Romatoloji ve diğer ihtisas alanlarında uzman konuşmacılar tarafından romatizmal hastalıklardaki patogenez, klinik, tanı, ayırıcı tanı ve tedavi konularında güncel veriler ele alınacak ve moderatör hocalarımız başkanlığında meslektaşlarımız ile tartışılıp değerlendirilecektir. Uydu sempozyumlarında yeni tedavi ajanlarını yakından tanıma fırsatı bulacağız ve global tıp dünyasının romatoloji alanında geldiği noktayı hep birlikte değerlendireceğiz. Sempozyumumuzda işlenecek konuların başta iç hastalıkları ve romatoloji alanında uzmanlık öğrencileri ile yan dal uzmanlarına faydalı olacağı kanaatindeyiz.

Bilimsel ve sosyal açıdan verimli bir toplantı olmasını ümit ettiğimiz etkinliğimizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız.

Sevgi ve saygılarımızla,


Prof. Dr. Recep TUNÇ
Sempozyum Başkanı
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Abd.

Doç. Dr. Adem KÜÇÜK
Sempozyum Genel Sekreteri
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Abd.

Geri