Geleceğin E Hali 2022
  
  İstanbul
  20-22.EKİM,2022
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   İstanbul
TARİH   20-22.EKİM.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED)

ETKİNLİK MERKEZİ   İstanbul Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   DMR Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.geleceginehali.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Dostlarımız,

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED), 2004 yılında sektörle birlikte dayanışma içerisinde, geleceğe yön verebilecek sosyal, kültürel, eğitimsel ve ekonomik projeler üretmeyi hedefleyen bir misyonla kuruldu.

Girişimci Eczacılar olarak bizler, geleceğin ilaç, OTC, kişisel bakım, besin destekleri, medikal ve dermokozmetikleri içine alan “Bütünleştirici Eczacılık”ta olduğuna inanıyoruz.

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği (PGED) olarak tarafımızca düzenlenen, eczacılıkta çağın ötesine giden yolculuğun anahtarını elinde tutanları ve eczaneden geleceğe açılan kapıdan adım atanları tekrar bir araya getireceğimiz, daha büyük bir enerji ve daha büyük bir katılım ile gerçekleştirmeyi planladığımız Günümüzün En Büyük Eczacılık Buluşması “Geleceğin E Hali”, “Havandan Dijitale” mottosuyla 20-21-22 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi (ICC)’nde sizlerle olacak.

Geleceğin E Hali, sağlıkta yaşanan en son gelişmeleri keşfetmek ve bunları uygulamadaki zorlukları ve bu zorlukların üstesinden nasıl gelineceğini çözümlemek için sağlık sektörünü bir araya getiriyor. Köklerimizi teknoloji ile buluşturduğumuz ve eczacılığın geleceğine dair hayal ettiklerimizi paylaştığımız bu büyük buluşmada toplum sağlığına hep birlikte katkı vermek için siz de yerinizi ayırtın.

Başta eczacılarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz ve Türkiye’nin önde gelen tıp uzmanlık derneklerinin değerli hocaları, sektörümüzün değerli temsilcileri ile hazırlanan doyurucu bilimsel programın yer aldığı etkinliğimize değerli katkı ve katılımlarınızı bekleriz.

Hızlı ve değişen dünyanın bir parçası olmak için siz de çağın ötesine Geleceğin E Hali ile adım atın!

Saygılarımızla,
Ecz. Kazım AYKANAT,
Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği,
Yönetim Kurulu Başkanı

Geri