ANAKON 2022 Anadolu Aile Hekimliği Kongresi
  
  Kayseri
  11-13.MART,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Kayseri
TARİH   11-13.MART.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) İl Dernekleri

ETKİNLİK MERKEZİ   Ommer Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Nutuva Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.anakonkongre.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) üyesi, il dernekleri olarak 11-13 Mart 2022 tarihleri arasında Kayseri’de düzenlediğimiz “ Anadolu Aile Hekimliği Kongresi” ANAKON-2022 ile karşınızdayız.

AHEF’ e üye il dernekleri olarak bir araya gelebilmek, aile hekimliğindeki sorunlarımızı ve çözüm yollarını paylaşmak, mesleki tecrübelerimizi birbirimize aktarmak, bilgilerimizi güncellemek için güzel bir kongre hazırlamaya çalıştık. Kongremiz her sene Anadolu’nun tarihi ve güzel bir ilinde düzenlenecektir.

Kongremizde, aile hekimliğinin temeli olan, koruyucu sağlık hizmetlerini (aşılar, bebek, çocuk, gebe takipleri v.b ) akılcı ilaç kullanımı, sık görülen hastalıkları ve kronik hastalıklardaki son gelişmeleri (Hipertansiyon, Diyabet, Hiperlipidemi, Enfeksiyon Hastalıkları, Ağrı, Gastrointestinal Sistem Hastalıkları v.b) sağlık merkezlerinde acil müdahale durumlarında yapılması gerekenleri, aile hekimliğinde hukuksal sorunları, aile hekimliği uygulamasının son durumunu, ortaya çıkan sorunları ve çözüm önerilerini tartışacağız. Kurs olarak ise medikal estetik ve getat uygulamaları ile ilgili kurslarımız planlanmaktadır. Ayrıca bu seneki kongremizde “ Organ Bağışı “ konusuna dikkat çekerek, toplumda organ bağışı sayısının artması için çalışacağız.

Hepinizi, 11-13 Mart 2022 tarihleri arasında Anadolu’nun tarihi ve güzel şehri Kayseri’ de düzenlenecek olan aile hekimliğinin yeni kongresine, “Anadolu Aile Hekimliği Kongresi” ANAKON-2022’ e davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Dr. M. Ümit IŞILDAK
Kongre Başkanı

Geri