TRB2 Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi
  
  Van / ONLINE
  24-26.HAZİRAN,2022
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   Van / ONLINE
TARİH   24-26.HAZİRAN.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Van Valiliği
-Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   trb2.yyu.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları, Araştırmacılar ve Eğitimciler

Akdamar Adası 24-26 Haziran 2022 tarihlerinde Van'da yapılacak olan TRB2 Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongremizde (TRB2-ICES) sizleri görmekten mutluluk duyarız. Kongremiz, yüz yüze ve çevrimiçi katılım olanağı sağlayan hybrid modelde düzenlenecektir. Eğitim Bilimleri alanında, "Eğitimde Dijitalleşme" özelinde katılımcılara en son bilgi ve fikirleri paylaşma olanağı sunacak olan kongremiz, bölgesel düzeyde eğitim alanına ışık tutacak birçok çalışmayı tartışma fırsatı sağlayacaktır. Düzenleme Kurulu olarak, Eğitim ve Dijitalleşme teması özelinde Eğitim konusunda yapacağınız çalışmalar ile katılımınızı memnuniyetle beklemekteyiz.

Farklı ülkelerden Eğitim ve Dijitalleşme alanında çalışmaları olan bilim insanlarının katılımı ile çeşitli panellerin yer alacağı uluslararası kongremize siz değerli bilim insanlarımızın katılımını bekliyoruz. Alanında uzman değerli davetli konuşmacılarımızın ve bölgesel bağlamda söz sahibi saygıdeğer yöneticilerin panellerine katılma fırsatına sahip olacak katılımcılarımız, çeşitli alanlarda yetkin çalışmalara sahip bilim insanlarının sunumlarına katılarak değerli fikirlerini paylaşma olanağına sahip olacaktır. Ayrıca Van kentinin güzelliğini misafirlerimize tanıtmaktan mutluluk duyacağız.

Kongre dili Türkçe ve İngilizce'dir. Özetlerinizi sunum yapacağınız dilde göndermenizi ve diğer bilgiler için Yazım kuralları menüsüne bakmanızı rica ederiz. Ücret konusunda detaylı bilgiye Kongre ücreti menüsünden ulaşabilirsiniz.

Haziran ayında sizi Van'da ağırlamaktan mutluluk duyarız.
İlginiz için teşekkür ederiz.

Geri