9. Abant Anestezi Sempozyumu
  
  Bolu / Abant
  12-14.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bolu / Abant
TARİH   12-14.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Abant Bilim Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Büyük Abant Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.abantanestezi.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Sizlerle bir araya gelmemize zemin hazırlayan, bilimi, dostluğu, hayata dair güzellikleri paylaştığımız ve çok büyük heyecanla beklediğinizi umduğumuz Abant Anestezi Sempozyumu'nun dokuzuncusunu 13-15 Mayıs 2022 tarihleri arasında Büyük Abant Otelde gerçekleştiriyoruz.

Özellikle anestezi camiası olarak çok ağır çalışma koşullarında yaşadığımız pandemi süreci; sevdiklerimizle mesafesiz, bariyersiz, teklifsiz bir arada olabilmenin ve yaşamı paylaşabilmenin ne kadar büyük kıymet olduğunu öğretti.

İki yılı aşan ve bizleri tüketen bu kısıtlılığın sonunda, kurallar ve alınacak tedbirler eşliğinde hazırladığımız güncel, yüksek akademik içerikli bilimsel oturumları, eğitim etkinliklerini, çok keyifli sosyal programları, muhteşem doğa manzarasını ve enfes yöresel lezzetleri birlikte tatmaya, yaşamaya, tazelenmeye, yenilenmeye davet ediyoruz.

Dopdolu bilimsel havayı beraber solumak, çok özlediğimiz dostlarımızla birlikte olmak, ıskaladığımız güzellikleri daha yüksek bir bilinçle beraber yaşamak, keyifli vakit geçirip dinlenmek için sizleri Abant Anestezi Sempozyumuna bekler sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler dilerim.

Prof.Dr. Abdullah Demirhan
Sempozyum Başkanı

Geri