EKRA 2022 1. Uluslararası Endokrin Kardiyovasküler Renal Hastalıklar
  ve Aciller Kongresi
  
  Girne / K.K.T.C.
  2-5.HAZİRAN,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   2-5.HAZİRAN.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Acil Tıp Uzmanları Derneği
-Yapısal Kalp Hastalıkları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Elexus Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ocean M.I.C.E
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.ekra2022.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarımız;

Acil Tıp Uzmanları Derneği ve Yapısal Kalp Hastalıkları derneği öncülüğünde düzenlenen 1. Uluslararası Endokrin Kardiyovasküler Renal Hastalıklar ve Aciller Kongresi’ne sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Alanında ilk defa bu kapsamda yapılacak olan kongremiz 02-05 Haziran 2022 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilecektir.

Kongremizin sadece Acil ve Kardiyoloji hekimleri açısından değil aynı zamanda da Endokrinoloji, Nefroloji ve içhastalıkları uzmanları ve pratisyen hekimlerimiz açısından da dikkat çekeceğini düşündüğümüz çok geniş kapsamlı bir bilimsel programa sahip olduğunu belirtmek isteriz. Bu noktada multidisipliner toplantı formatında ülkemizde yapılan en önde gelen toplantıyı planlamış olmanın heyecanı içerisindeyiz.

Türkiye’nin ve çevre ülkelerden birçok ulusal ve uluslararası katılımcının yer alacağı bu toplantıda, özellikle acil hastalıklara yaklaşım açısından son kılavuz güncellemeleri ve bilimsel gelişmeler tartışılacaktır. Ayrıca genç hekimler için de ilgi çekici kurslar (Elektrokardiyografi, Ekokardiyografi, İstatistik) planlanmıştır. Katılımcılarımızın, kongremize ilk kez ev sahipliği yapacak olan Girne Elexus Hotelden memnun ayrılacaklarını umut ediyoruz. 02-05 Haziran 2022 tarihlerinde 1. Uluslararası Endokrin Kardiyovasküler Renal Hastalıklar ve Aciller Kongresi'nde buluşmak dileği ve saygılarımızla.

ACİL TIP UZMANLARI DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU


YAPISAL KALP HASTALIKLARI DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU

Geri