57. Türk Pediatri Kongresi
  
  Bafra / K.K.T.C.
  22-26.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bafra / K.K.T.C.
TARİH   22-26.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Pediatri Kurumu
ETKİNLİK MERKEZİ   Limak Cyprus Deluxe Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.turkpediatri2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Bu yıl, 22-26 Mayıs 2022 tarihleri arasında KKTC’de Limak Deluxe Hotel’de 57. Türk Pediatri kongresini düzenleyeceğiz. 2 yıldır hepimiz pandeminin yarattğı olumsuz koşullarda çalışmakta, zor şartlar altında çocuklarımızın sağlığı için emek vermekteyiz.

Bildiğiniz gibi Türk Pediatri Kurumu 1930 yılında kurulmuş, Türkiye’deki en eski ve en köklü pediatri derneğidir. Yıllardır Türk Pediatri Kurumu olarak sizlerin de değerli desteklerinizle çok katılımcılı ve çok başarılı kongreler düzenlemekteyiz. Bu kongreler pediatri alanındaki yeniliklerin tüm çocuk hekimlerine ulaştırıldığı ama aynı zamanda da hekimler arasındaki dostlukların ve iletişimin sağlamlaştırıldığı etkinlikler olarak biz çocuk hekimlerinin belleğinde unutulmaz izler bırakmaktadır.

Hep birlikte düzenleyeceğimiz, bilgi dağarcığımızı zenginleştirecek ve dostluklarımızı pekiştirecek unutulmaz bir kongre için 22-26 Mayıs 2022’de Kıbrıs’ta buluşmayı diliyor ve Türk Pediatri Kurumu yönetim kurulu ve kongre düzenleme kurulu olarak sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz..

Prof. Dr. Haluk Çokuğraş

Türk Pediatri Kurumu Başkanı

Geri