19. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi
  
  Antalya / Belek
  18-22.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   18-22.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.tjod2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarım,

Ülkemizin Kadın Doğum alanında çatı derneği olan TJOD’nin 19. Ulusal Kongresini 18-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Türkiye’nin en gözde kongre şehri olan Antalya’da Titanic Deluxe Otel’de sizlerin katılımı ile gerçekleştireceğiz.

Düzenlediğimiz tüm kongrelerimizde sizlerin derneğimize verdiği büyük güç ve destek sayesinde bu sene de kongremizi kötü günleri geride bırakmış olarak çok başarılı bir şekilde düzenleyeceğimize inancımız tamdır. Geçmişte olduğu gibi yine sizlerin çok yüksek ilgisini beklediğimiz kongremizde obstetrik ve jinekoloji alanında görev alan tüm meslektaşlarımızla birlikte uzmanlık alanımızla ilgili son gelişmeleri paylaşmak ve tartışmak adına kaçırılmayacak bir fırsat olacaktır. Ayrıca, kongremizde tüm dünyadan ve ülkemizden bilgi ve birikimlerini paylaşmak üzere bir araya gelen seçkin konuşmacıların yer aldığı üst düzey bir bilimsel program yapacağız. Kongremize göndereceğiniz bilimsel çalışmalarınız, bilimsel tartışmalarda katkılarınız ve sosyal ortamlardaki varlığınızla kongremize renk katacaksınız.

Sevgili Meslektaşlarım, sizlerle tekrardan bir araya geleceğimiz için çok heyecanlı ve mutluyuz. 19. Ulusal kongremizi sizlerle beraber kaldığımız yerden, eskisinden daha güçlü şekilde bir araya gelmemizi büyük coşku ve sevgi ile kutlayacağız.

Antalya’da sevgi arkadaşlık ve dostluk ortamında sizinle birlik olmaktan büyük bir mutluluk duyacağız.


Prof. Dr. M. Bülent Tıraş
Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Başkanı

Geri